Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Peg Perego Autostoel Primo Viaggio 360 i-Size Lunar
Momenteel uitverkocht

Peg Perego Autostoel Primo Viaggio 360 i-Size Lunar


Adviesprijs
489,00 €
Prijs
469,73 €
Gratis levering
Bespaar nu
19,27 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306382

EAN: 8005475411629

Peg Perego Autostoel Primo Viaggio 360 i-Size Lunar
Deze tekst is automatisch vertaald.
De i-Size Re board er Primo Viaggio 360 is ontworpen voor baby's vanaf de geboorte tot 105 cm lang en 18 kg (ca. 4 jaar). Hierdoor kan het kind bijzonder lang in achterwaarts gerichte positie reizen wanneer het met de auto reist, wat als de veiligste methode wordt beschouwd. Met de geïntegreerde i-Size basis is de stoel gecertificeerd volgens de nieuwe i-Size norm. Hij wordt gebruikt vanaf de geboorte tegen de rijrichting in en kan indien nodig ook worden gedraaid en gebruikt in de rijrichting vanaf 15 maanden en 76 cm.

Omdat het kinderzitje gemakkelijk naar de autodeur kan worden gedraaid, is in- en uitstappen ook kinderspel voor ouders en kind. De kanteling van de zitting kan individueel worden aangepast, zodat het kind tijdens een dutje comfortabel in de ligstand kan worden geplaatst.

Aan de zijkant gemonteerde kinetische vleugels bieden extra bescherming voor het kind en houden de krachten weg bij een aanrijding van opzij. De hoofdsteun met bescherming tegen zijdelingse botsingen kan 6-voudig in hoogte worden versteld en zo optimaal aan het kind worden aangepast. De flexibele zitverkleiner past zich aan de groei van het kind aan en zorgt voor maximaal comfort, ondersteuning en veiligheid.

Product Details:
 • Achterwaarts gericht van 45 cm tot 105 cm (vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar).
 • Voorwaarts gericht van 76-105 cm (max. 18 kg, ten vroegste vanaf 15 maanden)
 • De achterwand van de basis i-Size biedt extra bescherming voor de baby in geval van een kop-staartbotsing
 • Kinetische vleugels kunnen worden uitgeklapt afhankelijk van de stand van de stoel en bieden extra bescherming
 • Zijwaartse botsingsbescherming ASIP (Adjustable Side Impact Protection ) 6-voudig verstelbaar
 • Tweetraps zitverkleiner past zich optimaal aan de groei van het kind aan
 • Geïntegreerde harnasclip houdt het harnas op zijn plaats
 • De hoek van de zitting kan gemakkelijk individueel worden ingesteld met een draaiknop aan de voorkant van de zitting, zowel wanneer de zitting tegen de rijrichting in is gemonteerd als in de rijrichting
 • De stoel kan gemakkelijk met één handbeweging naar de autodeur worden gedraaid
 • Gordelhouders aan de zijkanten houden de niet vastgemaakte gordel bij de hand voor de volgende keer dat het kind in het zitje stapt
 • 5-puntsgordel met gordelpads en veiligheidsslot
Technische details:
 • Afmetingen in de rijrichting (lengte x breedte x hoogte): 63 x 44 x 63-70 cm.
 • Afmetingen tegen rijrichting in (lengte x breedte x hoogte): 70 x 44 x 48-58 cm
 • Gewicht: 15,7 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Peg Perego

Peg-Perego – “Van familie voor familie”

Dat is de filosofie van het Italiaanse merk Peg Perego. Peg Perego ziet zichzelf als een grote familiebedrijven. Achter elk product is dus niet alleen het merk, maar ook een echte persoon met zijn naam verbonden. Met producten van hoge kwaliteit overtuigd Peg-Perego gemakkelijk ouders die op zoek zijn naar stijlvolle, elegante en veilige producten. Peg-Perego biedt naast kinderwagens een uitgebreid assortiment van buggy’s , autostoelen, kinderstoelen en meer accessoires aan. Daarbij blijft het hoofdproduct het ontwerpen en ontwikkelen van kinderwagens. Het bedrijf is verdeeld over drie productie-eenheden in Italië (Arcore, Ceggia en San Dona di Piave) en heeft daarnaast dochterbedrijven in Fort Wayne (USA), Toronto (Canada) en Limeira SP (Brazilië). Lucio Perego verklaart het succes van het bedrijf, met de filosofie "streef dat na wat je goed beheerst". Dat wil zeggen de bestaande know-how te behouden en verder te ontwikkelen met behulp van moderne en geavanceerde methoden voor de verwerking en ontwikkeling van nieuwe producten.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Peg Perego Autostoel Primo Viaggio 360 i-Size Lunar
5
4 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 4
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers