Paaseieren zoeken t/m 04.03 🐰
Paaseieren zoeken t/m 04.03 🐰
20% korting op
geselecteerde producten
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Peg-Pérego Gordelsysteem Kit Auto voor reiswieg Culla Elite

Peg-Pérego Gordelsysteem Kit Auto voor reiswieg Culla Elite


Adviesprijs
89,00 €
Prijs
84,55 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A263234

EAN: 8005475393109

Peg-Pérego Gordelsysteem Kit Auto voor reiswieg Culla Elite
Het gordelsysteem voor de veilige bevestiging van de Culla Elite in de auto groep 0).

Productdetails:
  • Accessoires die nodig zijn om de Culla Elite te gebruiken om een baby in de auto te vervoeren.
  • Bestaande uit de "broekdrager-gordel" en gordeladapter
  • Verbeterde voering
  • Nieuwe gordelverstelling, zodat de riemen gemakkelijk in lengte kunnen worden versteld wanneer de baby al in de reiswieg ligt
  • Uiterst geschikt voor pasgeboren baby's
  • Met de Kit-Auto is de Culla Elite reisweig getest op veiligheid (ECE R44/04) en goedgekeurd voor gebruik in auto's (groep 0, 0-10 kg).
Technische details:
  • Combineerbaar met: Culla Elite
  • Reiniging: Met een vochtig doekje

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Peg Perego

Peg-Perego – “Van familie voor familie”

Dat is de filosofie van het Italiaanse merk Peg Perego. Peg Perego ziet zichzelf als een grote familiebedrijven. Achter elk product is dus niet alleen het merk, maar ook een echte persoon met zijn naam verbonden. Met producten van hoge kwaliteit overtuigd Peg-Perego gemakkelijk ouders die op zoek zijn naar stijlvolle, elegante en veilige producten. Peg-Perego biedt naast kinderwagens een uitgebreid assortiment van buggy’s , autostoelen, kinderstoelen en meer accessoires aan. Daarbij blijft het hoofdproduct het ontwerpen en ontwikkelen van kinderwagens. Het bedrijf is verdeeld over drie productie-eenheden in Italië (Arcore, Ceggia en San Dona di Piave) en heeft daarnaast dochterbedrijven in Fort Wayne (USA), Toronto (Canada) en Limeira SP (Brazilië). Lucio Perego verklaart het succes van het bedrijf, met de filosofie "streef dat na wat je goed beheerst". Dat wil zeggen de bestaande know-how te behouden en verder te ontwikkelen met behulp van moderne en geavanceerde methoden voor de verwerking en ontwikkeling van nieuwe producten.

Onze bestsellers

Peg-Pérego Gordelsysteem Kit Auto voor reiswieg Culla Elite
Adviesprijs 89,00 €
84,55 €