Philips AVENT SCF180/54 Fopspeen Orange Babies Silicone 6-18 M orange Set van 2

Philips AVENT SCF180/54 Fopspeen Orange Babies Silicone 6-18 M orange Set van 2

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €

Adviesprijs¹ 6,99 €
6,49 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A138668

Philips AVENT SCF180/54 Fopspeen Orange Babies Silicone 6-18 M orange Set van 2
Met de aankoop van deze Philips Avent fopspeen, doe je niet alleen iets goeds voor jouw baby, ook ondersteun je tegelijkertijd de organisatie Orange Babies. Voor elke verkochte "Orange Babies" fopspeen, wordt er een euro aan de organisatie Orange Babies gedoneerd. Orange Babies zet zich in voor met HIV-geïnfecteerde moeders en hun kinderen en leidt projecten in Zuid-Afrika, Zambia en Namibie.

De platte, druppelvormige symmetrische spenen van Philips Avent zijn niet hinderlijk voor de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tandjes en het tandvlees van je baby, zelfs niet als de fopspeen ondersteboven raakt in de mond. De siliconenspeen van Philips Avent is smaak- en geurloos, en wordt daarom gemakkelijker geaccepteerd door je baby. Het materiaal is glad, transparant en eenvoudig schoon te maken, en gaat niet plakken. De speen is sterk, gaat lang mee en vervormt en verkleurt niet na verloop van tijd. Door een hygiënische klikdeksel, blijft de fopspeenschoon. De fopspeen kan in de vaatwasser of natuurlijk worden gesteriliseerd.

Details:
• Met veiligheidsring
• Met luchtventiel
• In praktische set van 2

Over Orange Babies:
• Opgericht in 1999
• De stichting ondersteunt zwangere vrouwen die HIV-positief zijn en hun kinderen doormiddel van projecten.
• Actief in Afrika (Zuid Afrika, Zambia, Namibie)
• Doel: Preventie, zodat de met HIV besmette zwangeren een kind zonder HIV infectie ter wereld kunnen brengen en de begeleiding van geïnfecteerde kinderen en wezen.
• Ondersteuning van moeders, tijdens de gehele zwangerschap. Van eerste HIV-test, totaan het thema voeden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineert worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Philips AVENT SCF180/54 Fopspeen Orange Babies Silicone 6-18 M orange Set van 2
Adviesprijs¹ 6,99 €
6,49 €