Philips AVENT SCF560/27 Babyfles Classic Anti-koliek 125ml 0m+ 2pack

Philips AVENT SCF560/27 Babyfles Classic Anti-koliek 125ml 0m+ 2pack


Adviesprijs
11,99 €
Prijs
9,39 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Bespaar nu
2,60 € (22%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A131572

Philips AVENT SCF560/27 Babyfles Classic Anti-koliek 125ml 0m+ 2pack
Een prettiger gevoel, vooral 'snachts - minder kolieken

• Duidelijk een beter gevoel
• Uniek anti-koliek systeem
• Klassiek + speen in de grootte 0m+ voor pasgeborene
• Voor groeiende behoeftes van jouw baby.
• 0 % BPA
• Gemakkelijk te reinigen

Minder huilerig gedrag, vooral 's nachts
Voldoende slaap en goede voeding zijn essentiële voorwaarden voor een gezonde, blije baby. Door middel van een medisch onderzoek met willekeurige verdeling is bekeken of het ontwerp van een voedingsfles invloed heeft op het gedrag van een kind. De Philips Avent Classic-babyfles verminderde huilerig gedrag aanzienlijk met ongeveer 28 minuten per dag ten aanzien van de fles die ter vergelijking werd gebruikt (46 minuten vs 74 minuten, p = 0,05). Dit verschil was vooral 's nachts duidelijk te merken. Dit geldt bijzonders in de nacht.

Je baby regelt de melktoevoer waardoor spugen, boertjes en windjes laten verminderen
Het unieke ventiel van de speen voegt zich naar het voedingsritme van je baby. De melktoevoer past zich altijd aan het drinktempo van je baby aan om te veel drinken, spugen, boertjes en windjes laten tot een minimum te beperken. De melktoevoer past zich altijd aan het drinktempo van je baby aan om te veel drinken, spugen, boertjes en windjes laten tot een minimum te beperken.

Gemakkelijk te reinigen
Met slechts 4 onderdelen, een brede hals en afgeronde hoeken is het eenvoudig om onze fles snel en grondig te reinigen. Wees gerust dat de fles in een mum van tijd weer schoon is. Daarbij beschikt hij over een dop, waardoor ook onderweg de hygiëne gegarandeerd wordt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Philips AVENT SCF560/27 Babyfles Classic Anti-koliek 125ml 0m+ 2pack
Gemiddelde klantenbeoordeling: 7 Beoordelingen
 
7
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
Philips AVENT SCF560/27 Babyfles Classic Anti-koliek 125ml 0m+ 2pack
Adviesprijs 11,99 €
9,39 €
Top merken