Philips AVENT SCF699/17 Natural Fles 60 ml vanaf 0 maanden

Philips AVENT SCF699/17 Natural Fles 60 ml vanaf 0 maanden

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 13 beschikbaar!

6,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A156808

Philips AVENT SCF699/17 Natural Fles 60 ml vanaf 0 maanden
Ideaal voor pasgeborene - eenvoudige combinatie met borstvoeding

De 60ml geeft de juiste hoevelheid voeding voor pasgeborene. Hij beschikt over een speen voor pasgeborene en biedt zo een langzame en gecontroleerde stroom. De zachte, gestructureerd en brede speen voelt als de borst en zorgt zo voor een probleemloze combinatie tussen borst- en flesvoeding. Het drinkgedrag moet zo natuurlijk mogelijk zijn afgesteld. De fles is BPA-vrij en gemaakt van polypropyleen.
Het speciale dubbel-ventiel vermindert kolieken, doordat de lucht in de fles en niet in het buikje van je baby komt.
e Philips Avent Natural-fles is compatibel met de Philips Avent-producten, behalve de Classic-flessen en -handvatten. We raden aan de Natural-flessen alleen te gebruiken in combinatie met de Natural-spenen.

Het "groene logo" van Phillips:
Phillips producten met het "groene logo" kunnen kosten, energieverbruik en co2 uitstoot verminderen. Hoe? Deze producten zorgen voor een duidelijke verbetering van het klimaat op minstens één van de aandachtspunten van Phillips. Energieefficiëntie, verpakking, gevaarlijke substansen, gewicht, recycling en vernietiging.

• BPA-vrij
• Materiaal: PP, siliconen
• 60ml
• Vanaf 0 maanden
• 'First Low' speen
• Eenvoudig te reinigen en samen te stellen
• Vaatwasserbestendig en geschikt voor de magnetron

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Avent

AVENT - Het beste voor moeder en kind

De eerste maanden en jaren draait alles om het welzijn van jouw kindje. Om deze bijzondere tijd voor zowel aanstaande als ook nieuwe ouders zo comfortabel mogelijk te maken, heeft AVENT voor elke (leeftijds)fase producten ontwikkeld die aan de behoeftes voldoen. Alle producten van AVENT zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen probleemloos met elkaar gecombineert worden. Zo kun je bijvoorbeeld de beker waarin de moedermelk wordt opgevangen ook meteen gebruiken als voedingsfles. Zodra de baby gevoed moet worden draai je makkelijk de drinkspeen op de beker en klaar is de voedingsfles. Ontdek hier al onze producten van Philips AVENT!


Philips AVENT SCF699/17 Natural Fles 60 ml vanaf 0 maanden
6,99 €