Psst.. 10% korting vandaag!🤐
Psst.. 10% korting vandaag!🤐
Jouw kortingscode:
PSSS1644
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i

pinkorblue.be is onderdeel van de internationaal opererende webshop babymarkt.de GmbH. babymarkt.de is in Duitsland een van de marktleiders op het gebied van producten voor baby’s tot en met kinderen van 6 jaar. Vier jaar geleden zijn wij begonnen met de internationalisering van onze winkels binnen de Europese markt. Resultaat daarvan is tot nu toe 14 online winkels in lokale look and feel. Ondertussen hebben wij een groots online bereik als specialist voor alles rondom zwangerschap, baby's en kinderen.
Voor elk land hebben we een team opgezet met online specialisten en een getrainde klantenservice, zodat onze klanten ook daadwerkelijk bij een lokale winkel shoppen. Hiervoor werken wij bijvoorbeeld samen met lokale postdiensten, affiliate marketing bureaus en PSPs. Onze gehele marketing wordt in-house gestuurd. De resultaten hiervan zijn erg positief; een economische en snelle groei binnen de landen waar wij actief zijn.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken aan de ene kant leveranciers, die graag via een hoogwaardig platform binnen België willen verkopen. Maar natuurlijk staan wij ook open om producten binnen andere landen te verkopen. Bij interesse in lokale of algemene financiële investeringen kun je eveneens graag contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat dit intern bij de juiste afdelingen terecht komt.

Wat bieden wij?

In eerste instantie ons snel groeiende platform in België, met als optie een groot Europees netwerk. Onze focus ligt op een breed assortiment met een snel en gebruikersvriendelijk platform.

Interesse?

Neem dan contact op met ons marketing team. Het liefst per mail via marketing@pinkorblue.nl