Pinolino Loopwagen Activity Tino - wit
Duurzaam
Pinolino Loopwagen Activity Tino - wit
Variant:
  • Pinolino Loopwagen Activity Titus - blauw
  • Pinolino Loopwagen Activity Tino - wit

Adviesprijs
75,90 €
Prijs
71,97 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A312831

EAN: 4035769052294

Pinolino Loopwagen Activity Tino - wit
Deze tekst is automatisch vertaald.
Als kleine wandelaars tijdens hun eerste rondje op eigen benen pauzes nemen, zorgen de verschillende speelmogelijkheden op 'Tino' en de 4 knijperblokken voor veel plezier en afwisseling.

De 2 remblokken maken het gemakkelijk om het remeffect continu en zonder gereedschap aan te passen.
Dit garandeert een hoge mate van veiligheid tijdens de eerste looppogingen. De met rubber beklede houten wielen zorgen voor een bijzonder stille, vloervriendelijke verplaatsing.

De stevige rollator zorgt voor een veilige stand zonder om te vallen, zelfs als kinderen zichzelf optrekken aan het handvat.
Dit creatieve activiteitsspeelgoed bevordert de motoriek en het leren lopen en is een geweldig cadeau-idee.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 38 x 35 x 49 cm.
  • Hoogte van de duwbeugel: 49 cm
  • Gewicht: 3,3 kg
  • Deels massief: kalk en MDF, blank en gekleurd gelakt
  • Met rubber beklede houten wielen, stalen assen
  • Met remsysteem: 2 remblokken
  • Met verschillende speelmogelijkheden en 4 wasknijperblokken
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Let op
Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Gebruik onder direct toezicht van een volwassene.

Over Pinolino :
Pinolino ontwerpt, produceert en distribueert sinds 1997 een breed assortiment kindermeubilair, accessoires en speelgoed. Pinolino produceert zijn gevarieerde assortiment in zijn drie eigen fabrieken. De overtuigende combinatie van marktgerichte artikelen, goede service en redelijke prijzen maakt Pinolino tot de juiste partner. Het ambitieuze doel van de onderneming is het bereiken van de grootst mogelijke klanttevredenheid op alle niveaus. Hoogwaardige materialen, precisie en veel aandacht voor details maken Pinolino meubelen tot favoriete stukken voor elk huis.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Pinolino Loopwagen Activity Tino - wit
4.5
42 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 27
 
4 Sterren
| 11
 
3 Sterren
| 3
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Pinolino Loopwagen Activity Tino - wit
Pinolino Loopwagen Activity Tino - wit
Adviesprijs 75,90 €
71,97 €