PLAYMOBIL® City Life Kruidenier 9403

PLAYMOBIL® City Life Kruidenier 9403


Prijs
32,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® City Life

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A233839

PLAYMOBIL® City Life Kruidenier 9403
Iedereen die van een gezonde levensstijl houdt, is aan het juiste adres bij deze kruidenier. In de schappen vind je een uitgebreid assortiment aan verse, gezonde en eerlijke levensmiddelen. De veelzijdig gevulde koeling en de ruime keuze aan groenten en dranken laten de harten van bioliefhebbers sneller kloppen. “Wat heb ik allemaal nodig?”, vraagt de klant zich af. “O ja, bananen, paprika, wortels en de eieren voor de taart moet ik niet vergeten.” Dit is allemaal geen probleem voor de verkoper, want er ligt meer dan genoeg van alles in de winkel.
Handig: dankzij de zeshoekige bodemplaat kan de kruidenier gemakkelijk met de andere winkelspeelsets tot een mooie winkelgalerij worden samengevoegd.
Leuk: de slimme verpakking in de vorm van een draagtas is een echte eyecatcher in de schappen van speelgoedwinkels.

Details:
  • Afmetingen: 30 x 22 x 13,5 cm
  • Figuren: 1 vrouw, 1 man, 1 meisje
  • Accessoires: 1 natuurvoedingswinkel, 1 gekoelde toonbank, 1 kassa, 1 weegschaal, 3 kratten, 12 flessen, 1 hakmes, 6 houten kisten, 3 kistenhouders, 6 trays, 2 manden, 1 snijplank, 1 jampot, 1 tomatensap, 6 sappakken, 1 melkkarton, 2 tubes, 1 glas groenten, 3 eierdozen, 1 kaasselectie, 1 worstselectie, 2 worstjes, 2 ananassen, 2 watermeloenen, 2 paprika's, 2 bos wortels, 1 pompoen, 2 bloemkool, 1 banaan, 1 ui, 1 ui, 1 salade, 1 rode kool, 2 gele koolrapen, 2 rode rapen, 2 witte rapen, 1 hoed, 1 rokje (twee delen), 1 rugzak, 1 potplant
  • Naast het trappenhuis is er ook een helling die kinderwagens en rolstoelen toegang geeft tot de supermarkt
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

Pas op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Onze bestsellers

PLAYMOBIL® City Life Kruidenier 9403
32,99 €
Top merken