Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

PLAYMOBIL® Pirates Roodjas bastion 70413
Momenteel uitverkocht

PLAYMOBIL® Pirates Roodjas bastion 70413


44,99 €
Prijs
42,79 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Alternatieven van de serie PLAYMOBIL® Pirates

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A282694

EAN: 4008789704139

PLAYMOBIL® Pirates Roodjas bastion 70413
Het massieve stenen bastion van de roodjassen troont op steile kliffen in de zee. In hun goed bewapende bastion bewaken de soldaten een waardevolle gouden schat, die ze verborgen houden in een geheime schatkelder. Noch storm en wind, noch stelende piraten kunnen de roodjassen bang maken, want met hun grote kanon kunnen ze de hebzuchtige boekaniers in een mum van tijd op de vlucht zetten. De twee piraten die stiekem onder de dekmantel van de nacht naderen, moeten voorzichtig zijn. Net als de piraten dromen de roodjassen ervan de weg te vinden naar het legendarische schateiland. Wie zal het eerst succesvol zijn?

De spelset bevat een soldatenbastion met een groot kanon, vier PLAYMOBIL figuren, een roeibootje met een klein, draaibaar kanon, een schatkist met schat en vele andere extra's.

Productdetails:
  • Afmetingen:
  • Figuren: 2 roodjas-soldaten, 2 piraten, 1 skelet
  • Voertuigen: 1 roeiboot
  • Dieren: 1 haai, 1 krokodillenbaby
  • Accessoires: 1 palmboom, 1 kanon, 2 kanonskogels, 1 trog, 3 hoeden, 2 pistolen, 1 sabel, 1 geweer, 1 kist, 2 roeispanen, 1 anker, 1 vat, 1 geweer met bajonet, 1 kroon, 1 ketting, 2 juwelen, 10 gouden munten.
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers