PUKY ® Waaier LR XL BR Class ic retro-rosé
pinkorblue adviseert
Variant:
  • PUKY ® Waaier LR XL BR Class ic retro-rosé
  • PUKY ® Wiel LR XL BR Class ic retro green

Prijs
169,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A298091

EAN: 4015731040962

PUKY ® Waaier LR XL BR Class ic retro-rosé
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het succesvolle model PUKY ® LR XL Class ic is nu ook verkrijgbaar met een speciaal voor kinderen ontwikkelde V-Brake.

Het Vintage -wiel LR XL Class ic overtuigt met een extra lage instap in het frame en een voetplank om de voeten neer te zetten tijdens het rijden. light Verdere highlights van de fiets zijn de splintervrije stuurmand van flexibel kunststof en de op kleur afgestemde stuurgreep en het zadel, die perfect harmoniëren met de kleuren retro-rose en retro-blauw. Dit maakt het PUKY ® wiel LR XL BR Class ic tot een absolute eyecatcher op de speelplaats.

Kogelgelagerde spaakwielen met 12,5 inch luchtbanden zien er niet alleen cool uit, maar bieden ook optimale roleigenschappen op elke ondergrond. Het PUKY wiel is standaard voorzien van een op kleur afgestemde draaikrans, zijstandaard en de PUKY stuurbekleding en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar met een lengte van 95 cm en meer.
Om een lange levensduur te garanderen, zijn het zadel en het stuur van het PUKY ® wiel LR XL BR Class ic in hoogte verstelbaar. De perfecte voorloper of aanvulling op de fiets!

stuurmand
Natuurlijk mag de stuurmand in retrolook niet ontbreken op onze Class ic editie van de LR XL BR. Geschikt voor boeken, drankjes of zelfs een bosje bloemen... Het kunststof gaas is robuust en flexibel en kan niet versplinteren, zelfs niet in geval van een crash.

Pneumatisch vermoeide wielen
Als het gaat om grip op elk oppervlak, zijn luchtbanden nog steeds superieur aan elke andere technologie. Ook het comfort en de optimale wegligging zijn grote voordelen van luchtbanden, die ook aan de persoonlijke voorkeur van kinderen kunnen worden aangepast door de luchtdruk te wijzigen. Dus als u meer waarde hecht aan een optimale Performance dan aan weinig onderhoud, dan is de LR XL BR Class ic de perfecte keuze! De LR XL BR Class ic gebruikt zeer grote 2" luchtbanden. Dit garandeert maximale grip en comfort, vooral voor oudere kinderen.

Krachtige V-rem op het achterwiel
Alles onder controle - De V-rem op het achterwiel van de LR XL BR CLASS IC is een goed alternatief voor oudere en zware kinderen. Hoewel minder ervaren rijders in eerste instantie een beetje zullen afdrijven door het hoge remeffect, kunnen kinderen van deze leeftijd het hoge remeffect sneller inschatten. We gebruiken echter alleen dit type rem op het achterwiel. Er is geen gevaar dat een blokkerend wiel tijdens een plotselinge noodstop tot een val leidt.

Diepe toegang
Dit geeft veiligheid - De lage instap op onze wielen maakt het makkelijk om op en af te stappen, wat vooral beginners een hoge mate van veiligheid en vertrouwen in het voertuig en hun eigen vaardigheden geeft. Leersuccessen worden sneller behaald en het bewegingsplezier wordt vergroot.

Speciaal waaierzadel
Vorm volgt functie - Het "bananenzadel", speciaal ontwikkeld voor onze fietsen, geeft kinderen een veilige houvast en ondersteunt hun loopbewegingen. Omdat de stuwkrachtimpuls van een loopfiets alleen via het zadel kan worden overgebracht, is hier een heel andere vorm nodig dan op een fiets om het kind veiligheid en een goede controle over het voertuig te geven.

productdetails:
  • Kruishoogte: Van 39 tot 52 cm
  • Lichaamslengte: Van 95 tot 130 cm
  • Frame met lage instap en treeplank
  • Stuurkussens
  • Speciaal waaierzadel
  • Kogelgelagerde wielen en besturing
  • lichtmetalen wielen
  • Veiligheidsstuurgrepen
  • Pneumatische spaakwielen (50-203 of 12,5 x 2,00)
  • V-Brake (achteraan) met kindvriendelijke remhendel
  • Gevlochten stuurkorf van flexibel kunststof
  • Kindvriendelijke draaikrans
  • In hoogte verstelbaar zadel en stuur
  • zijstandaard
  • Slagvaste poedercoating
  • Maximaal draagvermogen tot 25 kg
  • Gewicht: 5 kg
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op:
Gebruik met beschermingsmiddelen. Niet te gebruiken in het verkeer!
De levering omvat geen ventieldoppen omdat dit kleine onderdelen zijn die volgens de speelgoednorm EN71-1 kunnen worden ingeslikt.

PUKY ® Waaiers
PUKY ® wielen zijn een ideale aanvulling op de klassieke step en tegelijkertijd de perfecte opmaat naar de eerste kinderfiets. Ze worden gekenmerkt door hun lage instap en ergonomie die bijzonder geschikt zijn voor kinderen. De speciale wielzadels zijn ergonomisch gevormd en ondersteunen de loopbewegingen van het kind perfect. Het in hoogte verstelbare stuur en zadel maken een individuele aanpassing mogelijk en dus jarenlang plezier in beweging en op de fiets.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Puky

Puky - veilig kind zijn!

Met de kindervoertuigen van Puky kunnen kindjes al op vroege leeftijd genieten van fietstochtjes. Van driewielers, loopfietsjes tot aan fietsen, de producten van Puky zijn niet alleen stijlvol, maar zijn voornamelijk ook bekend om de waardebehoud en kwaliteit. Met meer dan 60 jaar ervaring is het bekende merk, made in Germany, een perfect keus voor jouw kindje. Naast fietsjes heeft Puky ook passende accessoires. Ontdek onze Puky producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: PUKY ® Waaier LR XL BR Class ic retro-rosé
5
44 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 39
 
4 Sterren
| 4
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

PUKY ® Waaier LR XL BR Class ic retro-rosé
PUKY ® Waaier LR XL BR Class ic retro-rosé
169,99 €