Ravensburger Activity -Entchen
Adviesprijs
21,99 €
Prijs
20,89 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A341623

EAN: 4005556041985

Ravensburger Activity -Entchen
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het grappige eendje in de zwemring zorgt met zijn felle kleuren, zachte gerammel en afwisselende speeleffecten en materialen steeds weer voor spannend vermaak. De praktische ophanging kan flexibel worden bevestigd aan de kinderwagen, het babyautostoeltje of het kinderbedje - zo is de mobiel altijd klaar voor gebruik, thuis of onderweg. De transparante ring met de kleurrijke rammelaarkralen stimuleert het grijpen en schudden, en de bijtring masseert het tandvlees.

De eerste drie levensjaren van een peuter zijn ongelooflijk opwindend en vol unieke tiger momenten: het eerste lachje, het eerste woordje, het eerste stapje. Dag na dag ontdekken de kleintjes hun omgeving met al hun zintuigen en leren ze nieuwe vaardigheden. mini steps ondersteunt deze ontwikkeling stap voor stap en biedt ouders de nodige oriëntatie om hun kind op een liefdevolle manier te begeleiden. Onze boeken en speelgoed van hoge kwaliteit begeleiden de kleintjes in alle ontwikkelingsfasen. Alle materialen zijn in alle opzichten veilig en worden regelmatig getest op kwaliteit en veiligheid. Zo biedt mini steps vertrouwen en plezier op de gezamenlijke ontdekkingsreis door de wereld van boeken en spelletjes.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 23 x 17 x 5,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Onze bestsellers

Ravensburger Activity -Entchen
Ravensburger Activity -Entchen
Adviesprijs 21,99 €
20,89 €