Ravensburger Eco Create Prince ss
Variant:
  • Ravensburger Eco Create Prince ss
  • Ravensburger Eco Create Forest Animals
  • Ravensburger Eco Create Piraten
  • Ravensburger Eco Create Safari

Prijs
6,78 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A319449

EAN: 4005556181315

Ravensburger Eco Create Prince ss
Deze tekst is automatisch vertaald.
Maak geweldige accessoires uit de wereld van de prinsessen en recycle ze tegelijkertijd!

De Eco Create set " Prince ss" van Ravensburger bevat alles wat je nodig hebt om leuke en unieke doe-het-zelf projecten te maken van materiaal dat je thuis niet meer nodig hebt (bijv. lege melkpakken of wc-papierrollen). De vervaardigde voorwerpen hebben een secundair gebruik en maken deel uit van een spel of een accessoire. De eenvoudige instructies leiden u stap voor stap door elk project en garanderen een prachtig eindresultaat.

Met Eco Create kunnen kinderen leuke upcyclingprojecten maken met materialen van thuis die niet meer nodig zijn en de knutselmaterialen die bij het product zijn inbegrepen. De set " Prince ss" bevat alles wat nodig is om prachtige accessoires te maken voor de wereld van prinsessen. Lege eierdozen, melkpakken en rollen toiletpapier zijn nodig van thuis. Na het knutselplezier kunnen de voorwerpen worden gebruikt als bijzondere decoraties in de kinderkamer of als nuttige en chique accessoires.

De Eco Create Prince ss knutselset voor kinderen vanaf 6 jaar van Ravensburger bevat alle knutselmaterialen die nodig zijn om leuke en unieke upcyclingprojecten te maken van materialen die thuis niet meer nodig zijn.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): ca. 18,3 x 11,5 x 3,7 cm
  • Leveringsomvang: instructies, knipvellen, edelstenen, glitter, wol, verfkorrels, penseel, knutsellijm
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar
Attentie:
Niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar. Gebruik onder toezicht van een volwassene. Lees en volg de instructies vóór gebruik en houd ze bij de hand voor naslag. De kleurstoffen bevatten reactiemassa van: 5-chloor-2-methyl-4-isothiazolin-3-on [EG-nr. 247-500-7] en 2-methyl-4-isothiazolin-3-on [EG-nr. 220-239-6] (3:1).
Kan allergische reacties veroorzaken. Voorzichtig. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Onze bestsellers

Ravensburger Eco Create Prince ss
Ravensburger Eco Create Prince ss
6,78 €