Ravensburger - Het magische bos 368 stukjes puzzel

Ravensburger - Het magische bos 368 stukjes puzzel


Variant:
  • Ravensburger - Het magische bos 368 stukjes puzzel
  • Ravensburger - Het piraten avontuur 368 stukjes puzzel

16,03 €
Prijs
13,48 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,55 €-16%
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A306278

EAN: 4005556129553

Ravensburger - Het magische bos 368 stukjes puzzel
Deze tekst is automatisch vertaald.
Nu is het concept van de Exit Rooms ook beschikbaar als een Ravensburger puzzel! Met 368 stukjes bieden de Ravensburger EXIT Puzzle Kids kindvriendelijke motieven in combinatie met een spannend verhaal en lastige puzzels. Met verschillende moeilijkheidsgraden en geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Volgens het motto: Puzzel, puzzel, los op.
Zal het je lukken om alle puzzels te kraken en het "laatste" puzzelstukje te vinden?
Een mysterieuze illustratie dompelt puzzelaars en spelers onder in een mysterieuze wereld waarin de "Exit" gevonden moet worden!

Het populaire EXIT Room concept als een Ravensburger kinderpuzzel! Met de EXIT Puzzle Kids worden kinderen vanaf 9 jaar eerst ondergedompeld in een spannend verhaal en leggen ze vervolgens de 386 mysterieuze puzzelstukjes in elkaar om een motief te vormen.
Maar let op: het puzzelmotief wijkt af van de afbeelding op de doos! Daarna gaan de jonge speurneuzen op zoek naar de puzzels in het puzzelmotief. Kunnen alle puzzels worden ontdekt en opgelost om de EXIT van het verhaal te vinden?
In de doos zit een puzzel met mysterieuze stukjes, instructies en een enveloppe met de oplossing.

Product Details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 22,2 x 22,2 x 6,8 cm
  • 386 onderdelen
  • Leeftijd: vanaf 9 jaar
Attentie
Niet geschikt voor kinderen onder de 9 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Ravensburger

Ravensburger - speelgoed met tradities

Ravensburger is al ruim honderd jaar een begrip als het om speelgoed gaat. Zeker de traditionele puzzels van Ravensburger zijn vandaag de dag niet weg te denken. Al voor hele kleine kindjes is er speelgoed van Ravensburger om de nieuwsgierigheid te prikkelen, waarna het speelgoed steeds uitdagender wordt. Ontdek al onze producten van Ravensburger hier!


Onze bestsellers

Ravensburger - Het magische bos 368 stukjes puzzel
Ravensburger - Het magische bos 368 stukjes puzzel
16,03 €
13,48 €