RECARO Extra bekleding Polaric Black

RECARO Extra bekleding Polaric Black

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 - 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen BE!
  • Nog 2 beschikbaar!
Adviesprijs¹ 49,95 €
44,20 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 5,75 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A091439

RECARO Extra bekleding Polaric Black
Extra bekleding voor de RECARDO autostoel Polaric

• Ademend en bijzonder goed warmtegeleiding
• Vuilafstotend
• Zachte en vloeiende uitstraling en exclusieve look

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Recaro

Recaro – Ruim 100 jaar ervaring

Recaro inspireert zijn klanten al meer dan 100 jaar. De oprichter van de onderneming, Wilhelm Reutter, richtte Recaro op. De afzonderlijke dochteronderneming, Recaro Child Safety GmbH & Co KG richt zich op veilige en stijlvolle autostoelen. De in-house crashtest en uitrusting zorgen ervoor dat de best mogelijke pasvorm gehaald wordt waarbij de veiligheid altijd wordt getoetst. Hierbij is het belang en de veiligheid van het kind altijd prioriteit nummer één.

RECARO Extra bekleding Polaric Black
Adviesprijs¹ 49,95 €
44,20 €