RECARO Voetenzak Autostoel Carbon Black
Momenteel uitverkocht

RECARO Voetenzak Autostoel Carbon Black

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering binnen BE!
69,00 €
57,42 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 11,58 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A227312

RECARO Voetenzak Autostoel Carbon Black
Goed beschermd bij wind en weer.
De voetenzak voor Recaro autostoelen en de Zero. Is met zijn kleine afmeting ideaal voor het gebruik in een autostoel. Het winddichte en wachterafwerende materiaal beschermt jouw kindje van invloeden vanaf buiten terwijl de zachte voering warm houdt.
De optimaal geplaatste gordelgleuven maken een eenvoudige fixering mogelijk met zowel een 5-punts als een 3-punts gordel in de autostoel.

Productdetails:
  • Geschikt voor een 5-puntsgordel en een 3-puntsgordel
  • Thermoregulerende voering
  • Waterafstotend en winddicht

Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Recaro

Recaro – Ruim 100 jaar ervaring

Recaro inspireert zijn klanten al meer dan 100 jaar. De oprichter van de onderneming, Wilhelm Reutter, richtte Recaro op. De afzonderlijke dochteronderneming, Recaro Child Safety GmbH & Co KG richt zich op veilige en stijlvolle autostoelen. De in-house crashtest en uitrusting zorgen ervoor dat de best mogelijke pasvorm gehaald wordt waarbij de veiligheid altijd wordt getoetst. Hierbij is het belang en de veiligheid van het kind altijd prioriteit nummer één.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - RECARO Voetenzak Autostoel Carbon Black
Gemiddelde klantenbeoordeling: 1 Beoordelingen
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies