reer Plantenbeschermingsnet Ø20cm zwart

reer Plantenbeschermingsnet Ø20cm zwart


Prijs
7,99 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A242204

reer Plantenbeschermingsnet Ø20cm zwart
Kinderen worden steeds mobiler en hun nieuwsgierigheid naar de omgeving groeit. Met toenemende mobiliteit en nieuwsgierigheid verkennen kinderen hun huis. Het graven in de potgrond van kamerplanten is bijzonder leuk tijdens hun ontdekkingstocht. Potgrond met kunstmest of hydrocultuurballen kan echter gevaarlijk worden, vooral als ze in de mond komen.

Productdetails:
  • veilige afsluiting koordstopper met speciale drukknoopsluiting
  • Beschikbaar in 2 kleuren Diameter ca. 30 cm
  • Discreet verdwijnt achter de de pot
  • Praktisch in gebruik: hoeft niet verwijderd te worden tijdens het gieten
  • Functioneel materiaal: luchtdoorlatend, flexibel nylon gaas

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Onze bestsellers

reer Plantenbeschermingsnet Ø20cm zwart
7,99 €
Top merken