reer Roestvrij stalen isoleerfles Pure, 350 ml

reer Roestvrij stalen isoleerfles Pure, 350 ml


Prijs
10,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343244

EAN: 4013283903087

reer Roestvrij stalen isoleerfles Pure, 350 ml
Deze tekst is automatisch vertaald.
Als je lieveling honger heeft, moet het meestal snel. Naast melkpoeder en flessen hebben zij vooral één ding nodig: water op de ideale temperatuur. Met de Colour Design isoleerfles heb je hem altijd bij de hand. Het maakt niet uit of je op stap bent met je baby of dat het weer een lange nacht wordt: De geïsoleerde fles houdt water urenlang warm en stelt u in staat om snel en zonder zorgen voedsel te bereiden.

Voor eenvoudige voedselbereiding
De Pure isoleerfles bestaat uit een vacuümgeïsoleerd, dubbelwandig flessenlichaam. Dit zorgt ervoor dat het gevulde warme water tot 12 uur lang warm wordt gehouden. Dankzij de dubbele isolatie wordt de fles nooit heet wanneer ze van buitenaf met heet water wordt gevuld en beschermt ze dus tegen brandwonden.

Praktische helper voor onderweg
Ook als uw kind de melkleeftijd ontgroeid is, blijft de geïsoleerde fles uw trouwe metgezel tijdens uitstapjes. Op koude dagen verwarmt hij u en uw gezin met een warme drank. Op warme dagen zorgt het voor een verkoelende verfrissing. Koude sappen of thee blijven tot 24 uur koel en verliezen hun versheid niet.

Druppelvrij
Met de geïsoleerde fles van reer hoef je je geen zorgen te maken over vocht in je tas. Dit is te danken aan de siliconen afdichtring. Dit zorgt ervoor dat de flesopening volledig is afgesloten en er geen vloeistof kan uitlekken. Het zweten van de fles en de daarmee gepaard gaande condensatiedruppels worden eveneens voorkomen door de dubbelwandige vacuümisolatie.

Ideaal drinkgenot
De robuuste binnen- en buitenbehuizing is gemaakt van 18/8 roestvrij staal - een staalsoort die bekend staat om zijn hoge zuiverheidsgraad. Het robuuste materiaal is bestand tegen de eisen van dagelijks gebruik en is bijzonder duurzaam, roest- en krasbestendig. Het voedselveilige roestvrij staal beschermt de inhoud tegen invloeden van buitenaf, zonder een metal -like nasmaak over te brengen op uw drankje. Onze geïsoleerde fles is dus reuk- en smaakloos, en uiteraard vrij van BPA, PVC en schadelijke weekmakers.

Eenvoudige bediening
De 4,5 cm brede drinkopening maakt het gemakkelijk om de fles te vullen. Dankzij de extra grote opening kunnen zelfs verse groenten of gesneden fruit worden ingeschonken - voor een fruitig zomerdrankje. Na gebruik zorgt de opening ook voor een ongecompliceerde reiniging - voor langdurig, hygiënisch schoon gebruik.

Comfortabel drinken
Het praktische beschermdeksel houdt niet alleen de tuit hygiënisch schoon, maar kan ook worden gebruikt als drinkbeker waarin u de drank comfortabel kunt inschenken. De beker is ook geïsoleerd, zodat niemand zijn vingers kan branden wanneer hij er thee of koffie uit drinkt.

Voor een eerlijke ecologische voetafdruk
Reer s vacuümkolf draagt bij tot de bescherming van het milieu. Dankzij hun robuuste afwerking kunnen ze vele jaren worden gebruikt. Ze zijn het perfecte alternatief voor wegwerpflessen, die na gebruik rechtstreeks bij het afval belanden. Om het verpakkingsafval tot een minimum te beperken, worden de flessen onverpakt verkocht en zijn ze alleen voorzien van productlabels, die zijn gemaakt van 100% recycleerbaar kraftpapier. Om onze aarde te beschermen en daarmee ook de toekomst van onze kinderen.

Productgegevens
  • Ideaal voor het bereiden van babyvoeding
  • Houdt gekookt water tot 24 uur warm
  • Stevige roestvrijstalen behuizing: hygiënisch, smaakloos en onbreekbaar
  • Met dubbelwandige vacuüm isolatie
  • Vrij van BPA, PVC en schadelijke weekmakers
  • Volume van de vulling: 350 ml
  • Materiaal: roestvrij staal, kunststof

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Reer

Reer - Voor meer veiligheid en welzijn

Het Duitse merk REER staat al meer dan 90 jaar klaar voor families in hun dagelijkse uitdagingen. Om de kleinsten de grootste veiligheid te bieden heeft Reer als missie “meer zekerheid voor kinderen”. Met de veiligheidsproducten van Reer kunnen ouders eenvoudig een veilige leefomgeving creëren zodat de kleine veilig de grote wereld rondom zich kan ontdekken. De uitvindingen en producten ontwikkeld door Reer, waaronder flessenwarmers, babyfoons, traphekjes of commode straalkachels, zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne kinderkamer. De vele praktische producten vergemakkelijken het soms stressvolle dagelijks leven van ouders en zorgen voor een grotere welzijn in het hele gezin.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: reer Roestvrij stalen isoleerfles Pure, 350 ml
4.5
11 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 8
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

reer Roestvrij stalen isoleerfles Pure, 350 ml
reer Roestvrij stalen isoleerfles Pure, 350 ml
10,99 €