Renolux Autostoel Step Gr. 1/2/3 Midnight
 • Renolux Autostoel Step Gr. 1/2/3 Smart Black
 • Renolux Autostoel Step Gr. 1/2/3 Smart Blue
 • Renolux Autostoel Step Gr. 1/2/3 Total Black
 • Renolux Autostoel Step Gr. 1/2/3 Smart Red

Adviesprijs
159,00 €
Prijs
151,15 €
Gratis levering
Bespaar nu
7,85 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A194981

Renolux Autostoel Step Gr. 1/2/3 Midnight
Opgericht in Frankrijk bij Lyon, ontwerpen wij al meer dan 40 jaar producten die optimale veiligheid voor kinderen bieden.

Renolux - comfort, ergonomie en veiligheid

Omdat we er alles aan doen om je het beste op het gebied van veiligheid te bieden, upgraden we onze producten voortdurend met nieuwe innovaties. Bij Renolux is het verbeteren van de veiligheidsprestaties een eindeloze bron van motivatie en verantwoordelijkheid die ons ertoe aanzet om deze hoge normen te bereiken.
Terwijl alle andere marktspelers traditionele kunststof autostoelen produceren, heeft Renolux een gepatenteerde schuimtechnologie voor kinderzitjes ontwikkeld en is Renolux een expert op dit gebied geworden.

Softness®-Technologie
Onze Softness®-technologie stelt ons in staat om nieuwe maatstaven te stellen op het gebied van comfort en veiligheid. Dit gepatenteerde proces combineert een gepatenteerde hoofdstructuur van polyurethaanschuim met een hoge dichtheid die de zitting ongelooflijk zacht maakt en een stalen frame dat fungeert als een overlevingscapsule in geval van een ongeluk. Dit frame heeft zeer hoge vervormingseigenschappen, speciaal ontworpen om energie te absorberen en hevige schokken tijdens een auto-ongeluk te absorberen.

Gordelspanner
Om ervoor te zorgen dat onze stoelen correct gemonteerd kunnen worden, hebben we ook unieke, specifieke gordelspanners ontwikkeld die het mogelijk maken om de veiligheidsgordel maximaal op te trekken en een maximale veiligheid te garanderen.

Crashtests
Uiteraard heeft elke Renolux-autostoel de statische en dynamische tests (crashtests) doorstaan die volgens de huidige Europese norm zijn goedgekeurd. We voeren ook crashtests uit in onafhankelijke, door het ministerie van Verkeer en Waterstaat erkende laboratoria. Maar onze ambities gaan verder dan dat. We stellen onszelf steeds hogere doelen voor de modellen die we ontwikkelen. Onze creativiteit en vindingrijkheid zijn voortdurend gevraagd om deze doelen te bereiken.

Een Renolux-stoel is een authentiek, duurzaam product, geboren uit de wens om kinderen op elke reis de best mogelijke bescherming te bieden.

Eigenschappen:
 • Groep 1/2/3, geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kg
 • Vijfpuntsgordel
 • Installatie met de rijrichting mee
 • Installatie met driepuntsgordel van het voertuig
 • Bevestiging in hoogte en breedte verstelbaar
 • Verstelbare bevestiging
 • Comfortabele en deelbare pads (twee individueel verwijderbare onderdelen)
 • Afneembare riem die zich automatisch aanpast aan de hoogte van het rugpand.
 • Zijbeschermingskussens
 • Zachte stof van bamboevezel die zowel absorberend als ademend is.
Productdetails:
 • Afmetingen (breedte x hoogte x diepte): 51 x 67 x 48 cm
 • Gewicht: 8,2 kg
 • Made in Germany

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

Renolux Autostoel Step Gr. 1/2/3 Midnight
Adviesprijs 159,00 €
151,15 €
Top merken