roba Houten Bouwset
Prijs
41,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A285933

EAN: 4005317312149

roba Houten Bouwset
Met deze roba houten bouwpakket zijn er geen grenzen aan de verbeelding van kleine uitvinders en ontwerpers. Of het nu gaat om een hond, een graafmachine of zelfs een fantasiefiguur, met de 48-delige bouwset kunnen kleine ingenieurs hun creatieve ideeën spelenderwijs omzetten in werkelijkheid. Het bouwspeelgoed bevordert ook de motoriek.

In de vier compartimenten van de houten gereedschapskist bevinden zich een schroevendraaier, schroeven, schroefblokjes, ronde en vierkante ringen en schroefplaten in vijf verschillende lengtes. Met uitzondering van de natuurkleurige schroefplaten en de schroefdraad van de schroeven, zijn alle onderdelen in wit, lichtgrijs en donkergrijs geschilderd, waardoor er variatie in de constructie is. Met het bouwspeelgoed kunnen steeds weer nieuwe creaties worden gemaakt, er is geen kans op verveling.

Alle gebruikte materialen zijn getest op schadelijke stoffen en gecertificeerd. De lak is huidvriendelijk. De 48-delige bouwset is in Duitsland ontwikkeld volgens de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN 71-1:2014 en wordt aanbevolen als constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar. Het bouwpakket voor kinderen is 5 cm hoog, 29,5 cm breed en 25 cm diep.

Details:
  • Afmetingen (LxBxH): 5 cm x 29,5 cm x 25 cm
  • Materiaal: MDF/massief hout
  • Met 48-delige toebehoren. Schroevendraaiers, schroeven, schroefplaten in 5 verschillende lengtes, schroefblokjes, schijven rond en vierkant
  • Belastbaarheid: max. 20 kg
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: roba Houten Bouwset
5
10 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 9
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

roba Houten Bouwset
roba Houten Bouwset
41,90 €