Sanetta Wikkel body bagger blauw
Duurzaam
Sanetta Wikkel body bagger blauw

Sanetta Wikkel body bagger blauw


Matentabel

Prijs
13,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A334279

Sanetta Wikkel body bagger blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Wikkellijfje met graafmachine Allover print
  • Doorlopende drukknoopstrip maakt het aan- en uittrekken gemakkelijk
  • Met geïntegreerde krasbescherming
Materiaal en verzorgingsinstructies:
  • 100 % biologisch katoen
  • GOTS biologische Ceres-0352
  • Wasbaar tot 60° C
  • Bestand tegen droogtrommels
Sanetta - Sanetta , een familiebedrijf dat reeds door de derde generatie wordt geleid, is een toonaangevende fabrikant op het gebied van kinderondergoed en -kleding. De huid van baby's en kinderen is zeer gevoelig. Daarom gebruikt Sanetta geen schadelijke stoffen, maar garandeert toch een hoge duurzaamheid. Bovendien besteedt het milieubewuste bedrijf aandacht aan duurzame en eerlijk geproduceerde producten. Alleen op die manier kan Sanetta er zeker van zijn dat het de beste materialen voor u heeft geselecteerd.

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Sanetta Wikkel body bagger blauw
Sanetta Wikkel body bagger blauw
13,99 €