SCHLEICH Fifi 22053

SCHLEICH Fifi 22053

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €

8,90 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A167652

SCHLEICH Fifi 22053
Fifi is een prachtige poedeldame. Als Snoopy haar voor het eerst ziet, is hij meteen tot over zijn beagleoren verliefd. In de nieuwe film ziet hij haar nog een keer. Wat zullen ze samen beleven?

Fifi is een knappe, witte poedeldame die samen met twee andere poedels optreedt in het cicus. Fifi ziet er met haar zwarte wimpers en lila halsband gewoon geweldig uit.Details:
• Fabrikant-Art.-Nr.: 22053
• Speelwereld: Peanuts• Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Accessoires

Prijs
3,48 €
Prijs
14,69 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


SCHLEICH Fifi 22053
8,90 €