Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Schleich Moederleeuw met baby's 42505
Momenteel uitverkocht

Schleich Moederleeuw met baby's 42505


Prijs
12,99 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A292953

EAN: 4059433064451

Schleich Moederleeuw met baby's 42505
Deze tekst is automatisch vertaald.
Witte leeuwen - zoals de moederleeuw met baby's van Schleich ® Wild Life - zijn zeer zeldzaam en daarom iets heel bijzonders.

Witte leeuwen kunnen geen kleurstoffen in hun huid en haar vormen. Toch tellen ze, net als de moederleeuw met baby's van ® Schleich Wild Life, niet mee als albino's. Ze missen ook de karakteristieke rode ogen. In het wild hebben de roofkatten dezelfde habitat als andere Afrikaanse leeuwen. Ze leven in de savanne, in droge bossen en halfwoestijnen. Daar jagen ze op antilopen, gazellen, gnoes, buffels en zebra's.

Productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 12 x 13 x 5,3 cm
  • Themawereld: Wild Life
  • De ® Schleich figuren zijn tot in detail gemodelleerd en staan voor pedagogisch waardevol spel.
  • De set bevat 3 dieren en geweldige accessoires
Kijk uit!
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers