schleich ® Thomson Gazelle 14861
NIEUW
Prijs
6,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A377229

EAN: 4059433543765

schleich ® Thomson Gazelle 14861
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Is er geritsel in de struiken? De mooie Thompson gazelle observeert zorgvuldig haar omgeving.
  • Misschien verstopt een jachtluipaard zich daar. Ze zou niet willen eindigen op het bord van de jachtluipaard als ontbijt!
  • Helaas zijn haar lange, gedraaide hoorns van weinig nut tegen het jachtluipaard. Ze rent liever weg en doet snelle haken
  • Of ze blijft daar waar het gras laag staat en ze alles kan zien. Misschien is het tapijt in de woonkamer een veiliger plek?
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 8,9 x 2,2 x 9,7 cm
  • Gewicht: 0,03 kg
Waarschuwing & veiligheidsinstructies:
    Opgelet: Geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, niet onderworpen aan de etiketteringsvoorschriften.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!


Onze bestsellers

schleich ® Thomson Gazelle 14861
schleich ® Thomson Gazelle 14861
6,99 €