Schleich Zeearend 14780
Momenteel uitverkocht

Schleich Zeearend 14780

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
6,85 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A208169

Schleich Zeearend 14780
Zeearenden zijn grote, indrukwekkende roofvogels en een nationaal symbool van de USA.

Ze blijven hun nest trouw en verbeteren hem elk jaar met takjes, mos en veren. Het grootste nest van een zeearend paartje was 2,5 meter groot. Hij was 4 meter diep en woog meer dan 1000 kilo!

Weetje
De kracht waarmee een arend met zijn klauwen kan toeslaan, zou dubbel zo sterk zijn als dat van een kogel uit een geweer.

Details:
  • Speelwereld: Wild Life
  • Afmetingen: 8,5 x 8 x 5,2 cm (B x H x D)


Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Schleich

Schleich - voor groot en klein

Al sinds de jaren vijftig zijn de Smurfen, Snoopy, dieren, dinosauriërs, elven en nog veel andere bekende figuren van Schleich op de markt. Er zijn Schleich verzamelaars over de hele wereld die hun verzameling constant uitbreiden. De Schleich figuren worden allemaal met de hand beschilderd, met grote aandacht voor goede kwaliteit. Door de figuren zo realistisch mogelijk te maken, hoopt Schleich dat kinderen al vroeg te leren hoe dieren er uitzien en ze enthousiast te maken over de natuur. Ontdek al onze producten van Schleich hier!