Science Can 3 kristallen kweekset - dinosaurus

Science Can 3 kristallen kweekset - dinosaurus


Prijs
24,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A331156

EAN: 6971325133824

Science Can 3 kristallen kweekset - dinosaurus
Deze tekst is automatisch vertaald.
Kweek je eigen kleurrijke kristallen

Kleine wetenschappers kweken hun eigen kleurrijke kristallen. Het speciale kenmerk: De glinsterende kristallen groeien op de ruggen van schattige dinosaurusfiguren in coole dinosauruseieren. De Deluxe Crystal Breeding Set bevat drie indrukwekkende dinosauruseieren en dinosaurusfiguren, evenals drie fokkristallen. De indrukwekkende zoutkristallen glinsteren in de mooiste kleuren - in de set zitten zes verschillende exemplaren. De kristallen worden gevormd door chemische reacties en zorgen voor enthousiasme bij grote en kleine kinderen. De experimenteerset van Science Can stimuleert op speelse wijze de natuurlijke dorst van kinderen naar kennis en hun drang om te ontdekken.

Fascinatie voor dinosaurussen

Kleine dino fans zullen dol zijn op de 3 kristallen fokkenset - dinosaurussen: Samen met Spinosaurus, Ankylosaurus en Stegosaurus duiken ze in de wereld van de wetenschap en leren ze samen over de groei van kristallen.

Sprankelende kinderkamer decoratie

Als het experiment slaagt, kunt u de kamer van uw kinderen versieren met glinsterende dinosaurussen - het perfecte cadeau voor kleine en grote wetenschappers, of het nu voor Kerstmis, Pasen of een verjaardag is.

Tijdens het spelen met Science Can leren kinderen wetenschappelijk denken met innovatief speelgoed, video's en inhoud. Alle Science Can producten zijn gericht op probleemoplossend leren: al spelend worden kinderen stap voor stap aangemoedigd om zo zelfstandig mogelijk oplossingen te vinden. Al spelend leren zij te denken als een wetenschapper of te construeren als een ingenieur. Het speelgoed is verkrijgbaar in vier verschillende categorieën: Levenswetenschappen, Natuurwetenschappen, Aardwetenschappen en Techniek en Technologie.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 23,8 x 16,8 x 13,7 cm
  • Chemieles thuis: glinsterende kristallen kweken is een fascinerend wetenschapsproject dat kinderen enthousiast maakt voor bèta- en technische vakken
  • Stimuleert wetenschappelijk denken, nieuwsgierigheid en verbeelding
  • Set bestaande uit 1 x maatbeker, 1 x Spinosaurus dinosaurus ei, 1 x Ankylosaurus dinosaurus ei, 1 x Stegosaurus dinosaurus ei, 1 x roerstaafje, 1 x voetstandaard, 1 x Spinosaurus figuur, 1 x Ankylosaurus figuur, 1 x Stegosaurus figuur, 3 x broedkristallen, 6 x broedkristal poeder in felle kleuren
  • Materiaal: ABS, TPR, ammoniumdiwaterstoffosfaat
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Science Can 3 kristallen kweekset - dinosaurus
Science Can 3 kristallen kweekset - dinosaurus
24,99 €