Science Can 3D zonnestelsel met projector Duits/Engels
-17%

Science Can 3D zonnestelsel met projector Duits/Engels


Adviesprijs
34,99 €
Prijs
28,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
6,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A331172

EAN: 6971325136061

Science Can 3D zonnestelsel met projector Duits/Engels
Deze tekst is automatisch vertaald.
Kleine astronauten en ruimteverkenners kunnen in de fascinerende wereld van het heelal duiken met het 3D-zonnestelsel met projector.

Het model van het zonnestelsel heeft een overtuigende spraakweergave en projectorfunctie: als kinderen op de Planet en symbolen op de basis van het Planet arium drukken, horen ze spannende feiten over de afzonderlijke Planet s. Ondertussen draaien de zonnestelsels rond het zonnestelsel op weg naar hun bestemming. Ondertussen draaien deze om de zon, die dankzij het LED-licht ook dienst doet als projector. Drie schijven met elk acht afbeeldingen veranderen het plafond van elke kinderkamer in de uitgestrektheid van de ruimte.

Het zonnestelselmodel van Science Can stimuleert op speelse wijze de natuurlijke dorst van kinderen naar kennis en onderzoek. Ze leren hoe een wetenschapper werkt en leren spannende feiten over de ruimte en ruimtevaart.

Tijdens het spelen met Science Can leren kinderen wetenschappelijk denken met innovatief speelgoed, video's en inhoud. Alle Science Can producten zijn gericht op probleemoplossend leren: al spelend worden kinderen stap voor stap aangemoedigd om zo zelfstandig mogelijk oplossingen te vinden. Al spelend leren zij te denken als een wetenschapper of te construeren als een ingenieur. Het speelgoed is verkrijgbaar in vier verschillende categorieën: Levenswetenschappen, Natuurwetenschappen, Aardwetenschappen en Techniek en Technologie.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 42,7 x 17,5 x 24 cm
  • Werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
  • Materiaal: ABS, steen
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Science Can 3D zonnestelsel met projector Duits/Engels
Science Can 3D zonnestelsel met projector Duits/Engels
Adviesprijs 34,99 €
28,99 €