Science Can Insecten verkenner Station
-16%
Adviesprijs
27,99 €
Prijs
23,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
4,50 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A331173

EAN: 6971325134258

Science Can Insecten verkenner Station
Deze tekst is automatisch vertaald.
Hands-on natuurlijke geschiedenis: Met de insectenverkenner Station van Science Can kunnen kleine ontdekkingsreizigers zich onderdompelen in de wereld van de griezelige beestjes.

Op Station kunnen kinderen insecten voeren en ze zien groeien. Vele kleine ventilatiegaatjes in het transparante deksel zorgen voor een regelmatige toevoer van frisse lucht. Dankzij het doordachte ontwerp kunnen kinderen de Station gemakkelijk vervoeren aan een draaghendel, waardoor het kinderspel wordt om hem mee de natuur in te nemen.

Een fascinerend wetenschapsproject dat kinderen enthousiast maakt voor bèta- en technische vakken.

Tijdens het spelen met Science Can leren kinderen wetenschappelijk denken met innovatief speelgoed, video's en inhoud. Alle Science Can producten zijn gericht op probleemoplossend leren: al spelend worden kinderen stap voor stap aangemoedigd om zo zelfstandig mogelijk oplossingen te vinden. Al spelend leren zij te denken als een wetenschapper of te construeren als een ingenieur. Het speelgoed is verkrijgbaar in vier verschillende categorieën: Levenswetenschappen, Natuurwetenschappen, Aardwetenschappen en Techniek en Technologie.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 20,5 x 24 x 15,8 cm
  • Materiaal: ABS
  • Bevordert zelfstandig denken
  • Kinderen leren spelenderwijs te denken als een wetenschapper
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
20,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Science Can Insecten verkenner Station
Science Can Insecten verkenner Station
Adviesprijs 27,99 €
23,49 €