Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

SES Creativ e Funmais - Boerderij
Momenteel uitverkocht
11,99 €
Prijs
9,56 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Bespaar nu
2,43 €-20%
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A167970

EAN: 8710341249724

SES Creativ e Funmais - Boerderij
Deze tekst is automatisch vertaald.
Welkom op de boerderij! Met deze Funmais set bestaande uit 10 lieve dieren, een grote schuur en een ruime weide kunt u uw eigen speelboerderij realiseren.

Een 3D-vorm met grote details zoals de ogen, neus en voeten van de dieren maken de knutselervaring nog authentieker en eenvoudiger. Maak het plaatje compleet met de korenstenen en de boerderij is klaar! De afzonderlijke maisstenen kunnen eenvoudig met een beetje water of spit aan elkaar worden gelijmd.

De gebruikte kleuren zijn voedselveilig en de maïsstenen zijn gemaakt van echte maïs - ze zijn zelfs 100% biologisch afbreekbaar.

Details:
 • Inhoud: 400 maïsstenen in een kleurenmix, 3D-vorm voor het bouwen van een schuur, mes en spons, instructies
 • Materiaal: Maïsstenen zijn gemaakt van echte maïs en zijn zelfs 100% biologisch afbreekbaar.
 • Afmetingen: (lengte x breedte x hoogte) ca. 25 x 7 x 25 cm
 • Leeftijd: Vanaf 3 jaar

 • Let op:
  Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


  Onze bestsellers