sigikid ® Actieve vlinder Green
Duurzaam
Adviesprijs
34,99 €
Prijs
33,24 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A330720

EAN: 4001190395606

sigikid ® Actieve vlinder Green
Deze tekst is automatisch vertaald.
NATURAL - SUSTAINABLE - FAIR - ECOLOGICAL - BIO: Duurzame producten, eerlijk en verantwoord geproduceerd in Europa, natuurlijke materialen van gecontroleerde biologische teelt en een esthetisch verfijnde Design zijn de fundamenten waarop sigikid waarde hecht bij het creëren van de GREEN serie.
Alle stoffen die in deze serie worden gebruikt zijn 100% biologisch - de buitenste stoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt (kbA), als vulmateriaal wordt wol van schapen gebruikt. De kleuren en afwerkingen die in de collectie GREEN worden gebruikt, zijn bovendien ecologisch verantwoord en onschadelijk voor de gezondheid.

De ca. 13 cm hoge vlinder is een grijp- en actief speeltje voor baby's vanaf de leeftijd van 3 maanden. De rammelaar met knispereffect is bewust zo groot gemaakt dat zelfs kleine babyhandjes het speeltje goed kunnen vastpakken en vasthouden. De schattige vlinder is klaar om met alle zintuigen verkend te worden tijdens de waakfases van uw kleine lieveling en helpt bij de ontwikkeling van de motoriek van het kind.
De mix van verschillende kleuren - goudgeel, turkoois, Orange , wit, blauw - en verschillende stoffen zoals nicky, jersey, teddy-pluche zorgen voor visuele en tactiele afwisseling.

De rammelaar en de knisperende folie zijn erg leuk en een mooie beloning voor succesvolle grijppogingen.
Het vriendelijke gezicht van het dier is liefdevol geborduurd. Het hoofd en het blauw-wit gestreepte lijf zijn zacht gevuld met bolletjes wol.
Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en zijn bestand tegen veelvuldig wassen op 30° in het wolprogramma van de wasmachine.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en doordachte Design . Geaccrediteerde testinstituten voeren bij productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor aaibare producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen knusser en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 23 x 9 x 10 cm.
  • Met knisperende folie en rammelaar
  • Materiaal buitenkant: 100 % biologisch katoen
  • Materiaal binnenzijde: 100 % scheerwol
  • Schoonmaken: Wasbaar op 30 °C op het wolprogramma
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Actieve vlinder Green
sigikid ® Actieve vlinder Green
Adviesprijs 34,99 €
33,24 €