Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

sigikid ® Active Frog PlayQ Discover
Momenteel uitverkocht

sigikid ® Active Frog PlayQ Discover


Prijs
27,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A327789

EAN: 4001190425839

sigikid ® Active Frog PlayQ Discover
Deze tekst is automatisch vertaald.
Actief speelgoed - PlayQ - leren door spelen vanaf de leeftijd van 3 maanden.

De 23 cm hoge kikker van knuffelzacht groen micro-pluche met blauwe buik en orange gekleurde sjaal is een echte alleskunner en een slim speelkameraadje. De verschillende stoffen en materialen zijn uitstekend bewerkt en bieden een haptische ervaring voor de kleintjes.
Met de actieve kikker kunnen baby's naar hartelust verkennen, aanraken en ontdekken.

Wat is dat geritsel en gerammel? Rammelende ringen en knisperende folie trainen het gehoor van baby en belonen de eerste pogingen tot grijpen. Het spiegeltje op de buik van het dier, dat met klittenband is bevestigd, zorgt ook voor veel plezier. Hier kan je kleine lieveling zichzelf ontdekken. Het bijtvlak kan verlichting bieden wanneer de eerste tandjes doorbreken. De kikker met het geborduurde vrolijke gezichtje zal al snel baby's eerste vriendje en creatieve speelkameraadje worden - het zachte pluche nodigt uit tot knuffelen, terwijl de vele verschillende functies het kind aanmoedigen om actief te spelen en zijn motoriek te ontwikkelen.
Het babyspeelgoed wordt aanbevolen vanaf de 3e levensmaand.

Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen veelvuldig wassen op 30 °C in de wasmachine. De sjaal zit stevig vast, zodat inslikken niet mogelijk is.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen, doordachte Design en veiligheid. Geaccrediteerde testinstituten voeren bij productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor kindvriendelijke producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen knusser en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 23 x 15 x 10 cm.
  • Met knisperende folie, bijtend oppervlak en spiegel
  • materiaal: 100 % polyester
  • Schoonmaken: Wasbaar op 30 °C, verwijder kleine onderdelen voor het wassen
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers