sigikid ® Dobbelset PlayQ Imagine
-14%
Adviesprijs
28,95 €
Prijs
24,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,96 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A328655

EAN: 4001190427826

sigikid ® Dobbelset PlayQ Imagine
Deze tekst is automatisch vertaald.
Actief speelgoed - PlayQ - leren door spelen vanaf de leeftijd van 3 maanden. De kleurrijke set van kubussen gemaakt van zacht micro-pluche en polyester stoffen is een spannend actief speelgoed voor ontdekken, stapelen en creatief spelen voor jongens en meisjes van 3 tot 36 maanden.

De verschillende stoffen en kindvriendelijke applicaties - schaap, konijn, wortel en appel - zijn uitstekend bewerkt en bieden zowel een visuele als tactiele ervaring voor de kleintjes.
Elk van de vier kubussen verbergt ook een akoestische verrassing. Pieper, rammelaar, bel en knisperfolie trainen het gehoor van uw baby en belonen de eerste grijppogingen. Het spiegeltje, dat met klittenband wordt bevestigd, is ook erg leuk. Hier kan je kleine lieveling zichzelf ontdekken. De kleine bouwmeesters kunnen de zachte bouwstenen stapelen en vervolgens het bouwwerk met veel plezier omver gooien. En als de kinderen de kubussen uit pure speelvreugde door de kamer gooien, kan er dankzij de zachte vulling niets gebeuren.

De kubusset uit de sigikid PlayQ serie stimuleert op speelse wijze de creatieve zintuigen, fijne motoriek en handvaardigheid van kinderen.
Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen veelvuldig wassen op 30 °C in de wasmachine.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen, doordachte Design en veiligheid. Geaccrediteerde testinstituten voeren bij productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor kindvriendelijke producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen knusser en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 6 x 6 x 6 cm.
  • Met pieper, rammelaar, bel, knisperfolie en spiegel
  • materiaal: 100 % polyester
  • Onderhoud: Wasbaar op 30 °C
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: sigikid ® Dobbelset PlayQ Imagine
4
1 Klantbeoordeling
 
5 Sterren
| 0
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

sigikid ® Dobbelset PlayQ Imagine
sigikid ® Dobbelset PlayQ Imagine
Adviesprijs 28,95 €
24,99 €