sigikid® Grijpring Kikker - Ringen voor de zintuigen
Variant:
 • sigikid® Grijpring Kikker - Ringen voor de zintuigen
 • sigikid®Grijpring Olifant - Ringen voor de zintuigen
 • sigikid® Grijpring Vos - Ringen voor de zintuigen
 • sigikid® Grijpring Hond - Ringen voor de zintuigen

Prijs
22,96 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A286292

EAN: 4001190424238

sigikid® Grijpring Kikker - Ringen voor de zintuigen
Ringen voor de zintuigen - er is hier veel te ontdekken en te verkennen.

Dankzij de ronde vorm kan de grijpring van de Kikker gemakkelijk worden vastgepakt door de kleine handjes van de baby. Wanneer de Kikker wordt bewogen, klinkt er een zacht rammelend geluid. Dit nodigt u uit om te herhalen en bevordert zo de motorische ontwikkeling van uw kind!

In de zachte handen en voeten van het diertje zit knisperende folie. Raakt de baby het aan is er een zacht geritsel te horen Deze akoestische stimulans wekt ook de nieuwsgierigheid van de baby op. Bovendien kan de aangehechte bijtring verlichting geven bij het bijten. Al met al is het grijpspeelgoed het perfecte babyspeelgoed en geschikt als cadeau voor de geboorte of de doop.
Het zachte materiaal is gemaakt van polyester en is bestand tegen veelvuldig wassen op 30° C in de wasmachine. De ca. 21 cm grote ringgrijper wordt aanbevolen vanaf de 3e levensmaand.
sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en een doordacht ontwerp. Zo blijft sigikid trouw aan zijn basisprincipe: FIRST CLASS FOR KIDS

Productdetails:
 • Afmetingen: ongeveer 21 cm
 • Materiaal: 100% polyester
 • Reiniging: Wasbaar tot 30°c
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - sigikid® Grijpring Kikker - Ringen voor de zintuigen
Gemiddelde klantbeoordeling:
4 Beoordelingen
 
2
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

sigikid® Grijpring Kikker - Ringen voor de zintuigen
22,96 €