sigikid® Handpop Vos, Sweety
  • sigikid® Handpop Krokodil, Sweety

Adviesprijs
39,99 €
Prijs
38,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A261360

sigikid® Handpop Vos, Sweety
Kom, speel met mij! Er zijn geen grenzen aan de verbeelding in rollenspellen. Kinderen houden ervan om gespannen te luisteren en vaak is het veel gemakkelijker om hun tanden te poetsen of naar bed te gaan als het slimme vosje hierom vraagt.

Een opening aan de onderkant van het knuffelbeestje biedt voldoende ruimte voor papa's of mama's hand en arm. Boven- en onderkaak kunnen afzonderlijk worden gevuld met vingers, zodat de vos zijn mond kan bewegen.

En als het dier niet als handpop dient, is het door de heerlijk zachte katoenen vulling nog steeds fijn en vervult het dag en nacht zijn functie als knuffel en metgezel.

De grote zwarte kunststof ogen zijn vastgezet met borgschijven aan de achterzijde. Een trekproef wordt uitgevoerd om de bevestiging te controleren. De trekmachine trekt 10 seconden lang en controleert zo de juiste fixatie. En als de handpop vies wordt, doe hem dan in de wasmachine. Kan zonder problemen op 30°C worden gewassen. De zachte handspeelpop met een grootte van ca. 38 cm wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 2 jaar.

Details:
  • Afmetingen: 38 x 16 x 18 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar tot 30°c
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 24 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid® Handpop Vos, Sweety
Adviesprijs 39,99 €
38,00 €
Top merken