sigikid Kater Mallow - Catwalk Pets

sigikid Kater Mallow - Catwalk Pets


Prijs
22,59 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A235557

sigikid Kater Mallow - Catwalk Pets
Speel- en knuffelplezier in 1

Bijzonder aan deze extravagante knuffel is de mantel, die je aan- en uit kunt trekken. De combinatie uit zachte microvezel en plusche laat de knuffel echt opballen. De collectie heeft 5 bizarre karakters. De Kater namens Mallow is 36 cm groot en geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden, maar ook geschikt voor een grappig cadeau voor volwassenen. De ogen en mond zijn stevig vast genaaid. Alle onderdelen zijn hoogwaardig verwerkt en zijn duurzaam, ook bij veel wassen.

Details:
 • Buitenstof: 100% polyester
 • Binnenmateriaal: 100% polyester
 • Afmetingen: 36 cm
 • Wasbaar tot 30°c
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 12 maanden

 • Opgepast
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine haren.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Merk

  Sigikid

  Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

  De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
   
  Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
  Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

  Onze bestsellers

  sigikid Kater Mallow - Catwalk Pets
  22,59 €
  Top merken