sigikid® kussen Boschel Beer

sigikid® kussen Boschel Beer


Prijs
24,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A268562

sigikid® kussen Boschel Beer
Boschel Bear – een beresterke metgezel vanaf het begin!

De knuffelbeer serie is even geschikt voor jongens als voor meisjes. Van knuffeldoek tot en met de muziekdoosjes, je vindt alle artikelen met betrekking tot de behoeftes van baby's in deze serie.

Het kussen is een echter eyecatcher in de kinderkamer. Het kleine formaat van 34 x 19 cm maakt hem veelzijdig inzetbaar: als zacht kussen, ter ondersteuning, om de buikligging te trainen of als knuffelkussen in de auto. De contouren van de koala zijn liefdevol geborduurd en wachten om met alle zintuigen verkend te worden. De achterkant is gemaakt van groen gestreept katoen jersey, de voorkant van zacht polyesterweefsel. Alle onderdelen zijn hoogwaardig verwerkt en zijn duurzaam, ook bij veel wassen.
sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en een doordacht ontwerp. Geaccrediteerde testinstituten voeren voortdurend tests uit op productontwikkeling en productie in overeenstemming met de Speelgoedrichtlijnen 2009/48/EC. Zo blijft sigikid trouw aan zijn basisprincipe: FIRST CLASS FOR KIDS

Details:
  • Afmetingen: 34 x 19 cm
  • Materiaal: 70 % katoen, 30 % polyester
  • wasbaar tot 30°c
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid® kussen Boschel Beer
24,99 €
Top merken