sigikid ® Mobiele telefoon Play and Cool
Prijs
10,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A328658

EAN: 4001190427819

sigikid ® Mobiele telefoon Play and Cool
Deze tekst is automatisch vertaald.
Attentie kleine technologie fans!

De Play & Cool-serie biedt ongewoon babyspeelgoed voor jongens en meisjes - ver van het gebruikelijke roze en lichtblauw. Thema's als voertuigen, muziekinstrumenten, gereedschap en elektronica worden stijlvol gerealiseerd.

De kleurrijke mobiel van micropluche is niet alleen knuffelig zacht, maar dankzij de verschillende functies ook een spannend actief speelgoed voor jongens en meisjes van 3 tot 12 maanden. Met dit ongewone babyspeelgoed kunnen baby's naar believen verkennen, aanraken en ontdekken. De verschillende kleurrijke stoffen en materialen zijn uitstekend bewerkt en bieden een haptische ervaring voor de kleintjes. De ingenaaide knisperfolie traint het gehoor van uw baby en beloont succesvolle grijppogingen. Het spiegeltje op de achterkant van de mobiele telefoon is bijzonder leuk. Zo kan de baby zichzelf ontdekken.
De verschillende functies stimuleren het kind om actief te spelen en zijn motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Natuurlijk is de mobiel ook geschikt voor rollenspel. Kinderen doen graag na wat ze hun ouders zien doen. Dergelijk interactief spel, b.v. bellen naar oma en opa, bevordert de verbeeldingskracht en het spraakvermogen van kinderen.
Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen veelvuldig wassen op 30 °C in de wasmachine.

sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen, doordachte Design en veiligheid. Geaccrediteerde testinstituten voeren bij productontwikkeling en productie voortdurend tests uit overeenkomstig de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor kindvriendelijke producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen gezelliger en kleurrijker vanaf het allereerste begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 12 x 7 x 4 cm
  • Met knisperende folie en spiegel
  • Materiaal: 100 % polyester
  • Onderhoud: wasbaar op 30 °C, verwijder de spiegel voor het wassen
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Mobiele telefoon Play and Cool
sigikid ® Mobiele telefoon Play and Cool
10,99 €