25% in de app | 20% in de shop
25% in de app | 20% in de shop
Alleen vandaag:
MODE Actie
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
sigikid® Shaggi Shanghai klein, Sweety

sigikid® Shaggi Shanghai klein, Sweety


Adviesprijs
19,99 €
Prijs
13,02 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Bespaar nu
6,97 €-35%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A261343

EAN: 4001190422661

sigikid® Shaggi Shanghai klein, Sweety
Hij heeft ver gereisd, deze betoverende pandabeer!

Shaggi Shanghai, de zwart-witte panda uit de Sweety-serie is ongelooflijk zacht en nodigt uit tot aaien en aanraken. Met zijn panda-typische stijl en trouwe blik verovert hij het hart van elk kind. Het hoogwaardige pluche materiaal is zacht gevuld met polyester watten. Een beetje plastic granulaat in de billen, de armen en benen laten de beer wonderwel zitten en ondersteunen de typische sigikidvorm.

De grote zwarte kunststof ogen zijn vastgezet met borgschijven aan de achterzijde. Een trekproef wordt uitgevoerd om de bevestiging te controleren. De trekmachine trekt 10 seconden lang en controleert zo de juiste fixatie. En als de knuffel vies wordt, doe hem dan in de wasmachine. Het is wasbaar op 30°C zonder problemen. De zachte knuffel met een afmeting van ca. 31 cm is geschikt voor baby's en pasgeborenen.

Details:
  • Afmetingen: 31 x 14 x 13 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar tot 30°c
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid® Shaggi Shanghai klein, Sweety
Adviesprijs 19,99 €
13,02 €