sigikid® Stoffen Pop Lavanda Lavendel

sigikid® Stoffen Pop Lavanda Lavendel


  • sigikid® Stoffen Pop Surella Susabba

Prijs
37,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A261340

sigikid® Stoffen Pop Lavanda Lavendel
Brutaal en vrolijk, zo zijn ze, de twee nieuwe sigikid Softdolls Surella Susabba en Lavanda Lavendel.

De 44 cm hoge zachte poppen zijn ideaal voor het spelen, aan- en uitkleden, knuffelen en liefhebben. Met hun brutale staartjes veroveren ze de harten van kleine meisjes onmiddelijk. De speelpoppen hebben een zacht lijf van stof. Als vulling zijn hoogwaardige polyester watten gebruikt en in de billen is een zakje met kunststofgranulaat genaaid. Dus de lappenpoppen zitten goed. Het bijzondere aan de poppen is de kleding. Het is heel gemakkelijk aan en uit te trekken en is omkeerbaar.

Lavanda Lavendels blauwe jurkje kan gemakkelijk worden veranderd in een bessenkleurige jurk en de schoenen kunnen ook worden gedraaid. Afhankelijk van de wensen van het kind zijn ze blauw als de jurk of groen als de broek. Wat een plezier! De lange armen en benen geven de dieren een typische sigikid touch. Bijzonder grappig zijn de grijze sokken. De buitenste materialen van de pop bestaan uit katoen en polyester.

Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en als Lavanda Lavendel of haar kleren vuil worden, kan ze gemakkelijk gewassen worden op 30° C in de wasmachine. Deze betoverende aankleedpop wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 12 maanden. sigikid hecht bijzonder veel belang aan geselecteerde materialen en een doordacht ontwerp. Zo blijft sigikid trouw aan zijn basisprincipe: FIRST CLASS FOR KIDS

Details:
  • Afmetingen: 44 x 13 x 8 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar tot 30°c
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 12 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid® Stoffen Pop Lavanda Lavendel
37,99 €
Top merken