sigikid ® Tevredenheid beweging
-16%
Variant:
  • sigikid ® Tevredenheid beweging
  • sigikid ® muzikaal mechanisme Hey Jude

Adviesprijs
9,99 €
Prijs
8,40 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
1,59 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A326340

EAN: 4001190489442

sigikid ® Tevredenheid beweging
Deze tekst is automatisch vertaald.
Muziekdozen van sigikid hebben een systeem!
Bijna elk speeldoosje in de sigikid reeks heeft een veiligheidsrits aan de achterkant. Volgens de instructies, kun je de rits openen en de muziekdoos eruit halen. Enerzijds maakt dit het gemakkelijker de speeldoos te wassen, maar anderzijds is het ook mogelijk de melodie te veranderen of, indien nodig, een verouderd mechanisme volledig te vervangen.

Tegenwoordig kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende melodieën. Enerzijds zijn dat bekende slaapliedjes zoals "Brahms Wiegenlied" of "LaLeLu", maar anderzijds ook modern e stukken zoals "Beauty and the Beast" of de "Star Wars"-melodie.

Elk muziekmechanisme wordt geleverd met een rood trekkertje. Vaak worden de sigikid -ruilbewegingen ook in dieren van andere merken ingebouwd. Dit is mogelijk, maar u moet wel letten op de grootte van het uit te wisselen deel.

Product details:
  • Afmetingen (hoogte x breedte x diepte) : 5 x 5 x 3 cm.
  • Materiaal behuizing en handvat: 100% ABS, koord: 100% nylon
  • Materiaal binnenin: Staal, zink, kunststof
  • Melodie: Rolling Stone s - Statisfaction
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden
Attentie
Het muziekmechanisme mag niet in de handen van baby's en kleine kinderen terechtkomen

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
28,99 €
Prijs
39,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Tevredenheid beweging
sigikid ® Tevredenheid beweging
Adviesprijs 9,99 €
8,40 €