sigikid ® Tractor verwarmingskussen Green
Duurzaam

sigikid ® Tractor verwarmingskussen Green


Variant:
  • sigikid ® Tractor verwarmingskussen Green
  • sigikid ® Verwarmingskussen voor in de auto Green
  • sigikid ® Warmtekussen Leeuw Green
  • sigikid ® warmtepad egel Green
  • sigikid ® Warmtekussen Fox Green

Adviesprijs
29,99 €
Prijs
28,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A330588

EAN: 4001190395316

sigikid ® Tractor verwarmingskussen Green
Deze tekst is automatisch vertaald.
NATURAL - SUSTAINABLE - FAIR - ECOLOGICAL - BIO: Duurzame producten, eerlijk en verantwoord geproduceerd in Europa, natuurlijke materialen van gecontroleerde biologische teelt en een esthetisch verfijnde Design zijn de fundamenten waarop sigikid waarde hecht bij het creëren van de GREEN serie.

Alle stoffen die in deze serie worden gebruikt zijn 100% biologisch - de buitenste stoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt (kbA), en als vulmateriaal wordt schapenwol gebruikt.
De kleuren en afwerkingen die in de collectie GREEN worden gebruikt, zijn eveneens ecologisch en onschadelijk voor de gezondheid.

De ca. 17 cm hoge tractor in groen, wit met rode wielen is niet alleen het perfecte speelgoed voor baby's eerste waakfasen, maar dient ook als verwarming dankzij het kersenpitkussen binnenin.
De zachte nicky-, teddy- en jerseystoffen en het kersenpitzakje, dat bij de levering is inbegrepen, zorgen voor een speciaal gevoel. De vulling maakt geluidjes als hij beweegt, wat de baby fascineert en hem aanmoedigt om steeds weer naar het voertuig te grijpen.

De kersenpitten zijn stevig en stevig in een katoenen zakje genaaid. Deze kan via een opening aan de achterkant worden verwijderd en ofwel op de radiator of kort in de oven op 50° C worden verwarmd (volg de instructies). Hierdoor verandert het grijpspeelgoed in een knus warm kussen voor baby's en kinderen tussen 0 en 4 jaar. De hoes is gemakkelijk wasbaar op 30°C in het wolwasprogramma. Het kersenpitkussen kan vooraf worden verwijderd. Door middel van een lus kan het babyspeelgoed ook boven de wieg worden bevestigd (bijv. met behulp van een houder voor mobieltjes van sigikid ).

Alle materialen zijn getest door een geaccrediteerd testinstituut volgens de speelgoedrichtlijn 2009/48/EG. Het merk sigikid staat voor aaibare producten die emoties opwekken en zowel ouders als kinderen een goed gevoel geven.
Al meer dan 50 jaar volgt sigikid een duidelijk leidend beginsel: FIRST CLASS FOR KIDS! Wij maken de wereld van de gezinnen gezelliger en kleurrijker vanaf het begin.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 17 x 15 x 2 cm
  • Materiaal buitenkant: 100 % biologisch katoen
  • Materiaal binnenin: Kersenpitten
  • Schoonmaken: Overtrek wasbaar op 30°C op het wolprogramma, verwijder het warmtekussen met kersenpitjes voor het wassen.
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Attentie
Let op! Opmerkingen voor biologische vulmaterialen: Biologische vulmaterialen (zoals kersenpitten, vulling van graanpasta, spelt, gierst) nemen zeer goed warmte en koude op en geven die gedoseerd weer af. Voor behaaglijke warmte:
- Haal het kussen uit de knuffel om het op te warmen. Verwarm de knuffel niet!
- Oven (max. 50°C, max. 1 min.)
- Radiator (een paar minuten) - Niet geschikt voor de magnetron! Temperaturen en tijden niet overschrijden (brandgevaar!).
- Kussens niet wassen, altijd droog bewaren en regelmatig luchten.
- Allergische reacties kunnen optreden bij risicogroepen zoals mensen met een verzwakt immuunsysteem of mensen die aan een allergie lijden.
- Het is van essentieel belang dat u de bijgevoegde onderhouds- en gebruiksinstructies in acht neemt en opvolgt.
- Permanent gebruik van de kussens moet worden vermeden. De kussens moeten regelmatig worden gelucht en op een droge plaats worden bewaard.
- Het langdurig binnendringen van vocht, zoals bij bedlegerige personen kan gebeuren door transpiratie, moet worden vermeden.
- Indien mogelijk mogen bioaerosolen niet vrijkomen door het schudden van kussens en dergelijke in gesloten ruimten of in de aanwezigheid van potentiële risicogroepen.
- Het gebruik van hoofdkussens met organische vulling moet worden vermeden bij het ontstaan van geuren die gewoonlijk in verband worden gebracht met schimmelvorming (muf, schimmelig), het ontstaan van vochtvlekken op de kussens en het optreden van allergieën of aandoeningen van de luchtwegen met onverklaarbare oorzaken.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
7,99 €

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Sigikid

Sigikid - de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!

De missie van Sigikid: “wij willen de wereld een beetje schattiger en dus ook een beetje beter maken!” Daarom hebben ze zes centrale waarden vastgelegd: 1. Wees jezelf! 2. Ontdek je fantasie! 3. Knuffel! 4. Laat je inspireren! 5. Wees nieuwsgierig! 6. Beweeg! 
 
Sigikid-producten zijn iets bijzonders, speciaal voor de belangrijkste mensen op deze wereld: onze kinderen. “Er bestaat niets zo wonderbaar en onbegrijpelijk en niets wat ons zo ongewoon gaat voorkomen en diepgaander verloren gaat dan de ziel van het spelende kind.” 
Ontdek ons Sigikid assortiment hier.

Onze bestsellers

sigikid ® Tractor verwarmingskussen Green
sigikid ® Tractor verwarmingskussen Green
Adviesprijs 29,99 €
28,49 €