Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Simba Brandweerman Sam - Tom´s 4 x 4 SUV
Momenteel uitverkocht

Simba Brandweerman Sam - Tom´s 4 x 4 SUV


Prijs
21,39 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A200639

Simba Brandweerman Sam - Tom´s 4 x 4 SUV
Tom´s 4 x 4 SUV is een voertuig van brandweerman Sam en zijn team uit Pontypandy.

Zodra er een noodgeval uit de bergen wordt gemeld, leent hij de Jeep van Tom en rijdt naar de hulpbehoevende personen. De SUV beschikt over openklapbaare deuren en echte vering. Als je de rode knop aan de linker kant naast het bestuurdersportier indrukt, beginnen den schijnwerpers te branden. Met de lier aan de stootbumper is ook het wegslepen van andere voertuigen geen probleem voor Sam. Bij de set zijn de brandweerman Sam figuur en veel ander toebehoor inbegrepen.

Details:
 • Met licht en openslaande deuren
 • Echte vering, inclusief Sam figuur en veel accessoires
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Onze bestsellers

  Top merken