10% in de shop | 12% in de App
10% in de shop | 12% in de App
Alleen vandaag:
EXTRA korting
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
slackers® Ninja Klimtouw
Prijs
29,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A286629

EAN: 0859215007232

slackers® Ninja Klimtouw
Hoogwaardige, robuust klimtouw van Slackers USA. De touwladder is de ideale aanvulling op de Slackers Ninja-Line, maar ook ideaal voor schommels, klimrekken, boomhutten, zolderbedden of boomklimmen. Het Slackers klimtouw overwint een hoogteverschil van ca. 2,5 meter. De vier hoogwaardige ronde kunststof treden hebben een diameter van 10 cm en een afstand van 45 cm elk. Ze vergemakkelijken het omhoog klimmen.
De totale lengte is ca. 3,0 meter. Het sterke, weerbestendige kunststof touw is voorzien van een delta/driehoekige karabijnhaak aan de bovenzijde en een schroefdop voor eenvoudige en veilige montage op een Ninja-line, klimrek of schommel. Maximaal belastbaar tot 50 kg.

Productdetails:
  • Lengte: 3 Meter
  • Materiaal: PE,PP, Sta
  • Max. belasting: 80 kg
  • Weersbestendig kunststof touw
  • Incl. delta/karabijnhaak
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

Pas op!
Gebruik op eigen risico. Alleen geschikt voor thuisgebruik. In vrij gebruik. Gebruik alleen onder toezicht van een volwassene! Maximaal één persoon tegelijkertijd Tot max. 80kg

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

slackers® Ninja Klimtouw
29,99 €