slackers® Slackline Classic plus Teaching Line

slackers® Slackline Classic plus Teaching Line


Prijs
69,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A286625

EAN: 0859215007195

slackers® Slackline Classic plus Teaching Line
De nieuwe Allround - Slackline "Classic" van Slackes USA is de ideale slackline voor kinderen, tieners, familie en vrije tijd. De 15 meter lange lijn overtuigt door de goede afwerking en het naaiwerk, maar vooral door de praktische Teaching Line, die hier bovenop zit:

De hoofdlijn is 15 meter lang en 5 cm breed Het is gemaakt van elastische en slipvrije Slackline-Band, met een draagvermogen tot 150 kg. De tweede dunnere line is 15 meter lang en 2,5 cm breed. Deze wordt gebruikt als leuning. Beide lines zijn bovendien uitgerust met een 1,8 meter lange lusband met een robuuste, gelakte metalen ratel met kunststof handgreep. Dit dient voor het eenvoudig sluiten en aanspannen van de lijn.

Daarnaast bevat de 6-delige set een ratelbeschermer voor de hoofdlijn; deze beschermt de voeten tegen de randen van de ratel. Bij de set is ook een nylon tas inbegrepen voor het praktisch opbergen van alle onderdelen. Slacklining is de ideale buitenactiviteit voor jong en oud: het versterkt het evenwicht en de balans. Het verbetert ook de houding, lichaamscontrole en concentratie.

Productdetails:
  • Afmetingen hoofdline (Lengte x breedte): 15 Meter x 5 cm
  • Afmetingen teaching line (Lengte x breedte): 15 Meter x 2,5 cm
  • Materiaal: Polyester, staal, TPR
  • Verbetert de houding en concentratie
  • Instructies in het Duits, Engels en Frans
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

Pas op!
Het gebruik van de Slackline kan zelfs bij correct gebruik gevaarlijk zijn en tot ernstig letsel leiden. Houd de Slackline uit de buurt van kinderen, gevaar voor wurging! De Slackline moet worden geïnstalleerd op zachte en vlakke oppervlakken zoals gras of zand. Vermijd harde oppervlakken. Alleen voor huishoudelijk gebruik. In vrij gebruik. Aanbevolen leeftijd: 5+ Gebruik alleen onder toezicht van een volwassene! Tot max. 150kg

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: slackers® Slackline Classic plus Teaching Line
5
13 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 12
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

slackers® Slackline Classic plus Teaching Line
slackers® Slackline Classic plus Teaching Line
69,99 €