Smoby Auto Balade blauw

Prijs
77,18 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A233445

Smoby Auto Balade blauw
De auto Balade van Smoby met kindvriendelijk design is het ideale 4-in-1 voertuig: Schommelwip, speelstation, schuifwagen en loopauto in 1.

Goed beschermd door de beschermbeugel met veiligheidsgordel en brede voetensteunen kunnen kinderen vanaf 6 maanden veilig en comfortabel zitten. Met de in hoogte verstelbare duwstang kunnen ouders helpen bij het rijden. Met de brede schommelbasis laat zich de auto ook als wipschommel gebruiken. Later kan je de veiligheidsaspecten 1 voor 1 afnemen en de auto wordt zo tot een loopauto. De lage instap maakt het in- en uitstappen erg makkelijk. Het stuur zorgt voor goede houvast. Dankzij de grappige elektronische toeter is de auto tegelijkertijd speelstation (batterijen worden meegeleverd). Stabiele contstructie met kiepbescherming voren en achter voor veilig speelplezier, zowel buiten als binnen. Het handige ontwerp biedt ook een rugleuning. Zo kunnen de eerste stapjes bij het duwen van de auto geoefend worden! Inclusief praktisch opbergvak onder het zitje.

Over Smoby:
Als een van de beroemdste Franse speelgoedfabrikanten weet Smoby Toys wat kinderen blij maakt en ouders gelukkig - innovatief speelgoed dat de kleintjes helpt om zichzelf te kunnen te ontdekken en om te oefenen, vrolijk kleurrijk en boordevol ideeën. Kinderen zijn geboren ontdekkers! Ze begrijpen en ervaren de wereld door te spelen en uit te proberen. Dat is de reden waarom passend ouderwets, veilig speelgoed zo belangrijk is. Smoby Toys is Deskundige voor gecertificeerd speelgoed van vandaag van het onderwijs Onderzoek, van baby tot schoolleeftijd. Het belangrijkste is: met Smoby producten spelen is gewoon zo leuk! Details:
  • Afmetingen: 58 x 36 x 53 cm
  • 4-in-1: Schommelwip, speelstation, duwauto en loopauto
  • Meegroeiend: afneembare veiligheidsbeugel, wip, voetensteunen en duwstang
  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Smoby Auto Balade blauw
Gemiddelde klantenbeoordeling: 4 Beoordelingen
 
4
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Smoby Auto Balade blauw
77,18 €
Top merken