Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Smoby Speelhuis Neo Jura Lodge Accessoires Schoorsteen
Momenteel uitverkocht

Smoby Speelhuis Neo Jura Lodge Accessoires Schoorsteen


Prijs
11,99 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A258691

EAN: 3032168109032

Smoby Speelhuis Neo Jura Lodge Accessoires Schoorsteen
Extra accessoire voor de Neo Jura Lodge van Smoby!

Met deze schoorsteen kan het dak van het tuinhuis worden verfraaid. De hoogwaardige kunststof schoorsteen kan bij de Smoby speelhuisje Neo Jura Lodge gebruikt worden. UV-kleurstabilisatoren in de kunststof maken de schoorsteen bijzonder goed bestand tegen weersinvloeden en bleken.

Details:
  • Afmetingen: 24,4 x 24,4 x 22 cm
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar



Over Smoby:
Als een van de beroemdste Franse speelgoedfabrikanten weet Smoby Toys wat kinderen blij maakt en ouders gelukkig - innovatief speelgoed dat de kleintjes helpt om zichzelf te kunnen te ontdekken en om te oefenen, vrolijk kleurrijk en boordevol ideeën. Kinderen zijn geboren ontdekkers! Ze begrijpen en ervaren de wereld door te spelen en uit te proberen. Dat is de reden waarom passend ouderwets, veilig speelgoed zo belangrijk is. Smoby Toys is Deskundige voor gecertificeerd speelgoed van vandaag van het onderwijs Onderzoek, van baby tot schoolleeftijd. Het belangrijkste is: met Smoby producten spelen is gewoon zo leuk!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers