Smoby Tefal Studio Bubble XL Keuken
Prijs
99,40 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A229488

Smoby Tefal Studio Bubble XL Keuken
De Tefal Studio XL keuken van Smoby verbindt fantasierijke rolspellen met realistsiche functie's. De rondom bespeelbare keuken biedt kleine gourmet-chefs extra veel plaats om te koken, bakken en spelen.

Verrassend: de leuke kookplaat met blubber-waterfunctie! Gewoon water in de pan doen, op de daarvoor geschikte plaat zetten en per knopdruk begint het water te koken. De keuken bevat een fornuis met keramisch kookveld en afzuigkap, een oven, vaatwasser en een koelkast. Bovendien is er ook een gootsteen met kraantje en talreike bewaarvakjes om het meegeleverde kookgerei en levensmiddelen te bewaren.

Leuk zijn de magische accessoires: dankzij de extra functie kunnen de kinderen 'magic pancakes' heel eenvoudig, net als de professionals, in de lucht gooien en draaien. Vlees en vis hebben twee verschillende kanten - rauw en gebakken. De sodamachine met sound en de espressomachine met tabs ronden de uitrusting af.

Details:
 • incl. 34 onderdelen
 • Werkt op batterijen: 3 x LR03/AAA batterijen (niet inbegrepen).
 • Afmetingen: 85 x 61,5 x 99 cm
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Smoby Tefal Studio Bubble XL Keuken
  99,40 €
  Top merken