Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Snugglebundl Baby Buttons draagzak - Bio cotton
pinkorblue adviseert Duurzaam
Momenteel uitverkocht

Prijs
56,40 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A313409

EAN: 0635797397967

Snugglebundl Baby Buttons draagzak - Bio cotton
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Snugglebundl is een echt voordeel voor moeders en vaders!
Het maakt het gemakkelijk om uw baby op te tillen en neer te leggen zonder hem wakker te maken. Deze innovatieve draagzak van zuiver katoen maakt het leven zo veel gemakkelijker. Snugglebundl is een enorme verrijking voor alle mama's en papa's, want met deze nieuwe uitvinding is elke kleine en grotere beweging mogelijk zonder dat je je kleine schat wakker hoeft te maken: of je nu gaat liggen, tillen of herpositioneren - alles is mogelijk zonder veel moeite, en je baby kan rustig en knus verder slapen. Deze innovatieve draagzak van zuiver katoen maakt het leven voor u veel gemakkelijker en zorgelozer.

De draagdoek voor draagzakken en kinderzitjes
Met zijn stevige handgrepen is hij ideaal om uw baby uit draagzakken en kinderzitjes te tillen zonder dat u uw kind wakker hoeft te maken. De sling Snugglebundl voldoet aan de EU-veiligheidsnormen voor kinderdraagzakken en kinderzitjes en is getest op botsingen met 3-punts- en 5-puntsgordels volgens de EU/VS-richtlijnen. Het wordt aanbevolen door vroedvrouwen, chiropractors, slaapexperts en autostoelexperts.

Baby hoofdsteun
Snugglebundl heeft een innovatieve Design met een heerlijk ondersteunende versteviging in het hoofd- en nekgedeelte en het lichaam van uw baby. Vooral het kleine gevoelige hoofdje wordt heerlijk beschermd en ondersteund. Uw baby voelt zich overal veilig en geborgen.

Baby knuffeldoekje
De Snugglebundl draagdoek is geschikt voor baby's van 0 tot 18 maanden en ouder (tot max. 30 kg gewicht) en is zeer veelzijdig te gebruiken, zoals voor borstvoeding, zacht wiegen, als inbakerdoek, speelkleed of als knuffel- en draagzak.

Product Details:
  • Eén maat bij gebruik van 0 tot 18 maanden voor dagelijks gebruik (als baby ouder wordt, vouwt het onderste deel - in plaats van over de benen - tussen de benen).
  • Volledige ondersteuning voor hoofd, nek en lichaam van de baby
  • Ondersteunt uw rug en helpt bij het herstel na de geboorte
  • Neemt de stress weg van het omgaan met je baby
  • Sterke, zacht gevoerde handvatten
  • Vermijdt te veel tijd door te brengen in autostoelen, enz.
  • 100% zacht, behaaglijk biologisch katoen
  • Zeer veelzijdig - kan ook gebruikt worden als speelkleed of zelfs als borstvoedingsdeken
  • Machinewasbaar tot 40 graden, geschikt voor droogtrommel en strijkbestendig
  • Beveiligd tegen onbedoeld openen door een bevestigingsriem
  • Geliefd door ouders en aanbevolen door babyslaap experts, vroedvrouwen, chiropractors
Technische gegevens:
  • Leeftijd: van 0 tot 18 maanden
  • Afmetingen (lengte x breedte): 84 x 84 cm
  • Materiaal: 100 % biologisch katoen

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
4,08 €

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Snugglebundl Baby Buttons draagzak - Bio cotton
4.5
167 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 128
 
4 Sterren
| 28
 
3 Sterren
| 8
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers