Steiff Chubble Teddybeer, 25 cm
Steiff Chubble Teddybeer, 25 cm
69,90 €
Prijs inclusief BTW

Steiff Chubble Teddybeer, 25 cm


Prijs
69,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A192962

Steiff Chubble Teddybeer, 25 cm


Het bijzondere aan Chubble is dat al zijn ledematen draaibaar zijn, dus de beer is nog meer levend. Chubble heeft een spitse neus en zijn gezicht is ongelooflijk onderscheidend. Met een grootte van 25 cm is de beer erg handig voor kinderen en nodigt het knuffelige zachte pluche materiaal je uit om te knuffelen en knuffelen. Met Chubble Teddy Bear hebben kinderen een trouwe vriend voor het leven die in elke situatie aan hun zijde staan.

Details:
  • Grootte: 25 cm
  • Kleur: bruin
  • Materiaal: zacht pluche
  • Vulling: synthetisch vulmateriaal
  • Ogen: kunststof
  • Knop: met roestvrij stalen knop in oor
  • Wasbaar tot 30°c

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Steiff

Steiff – bekend van het gele labeltje

De knop met het gele label in het oor van de knuffels is het kenmerk geworden van Steiff. Vandaag de dag is Steiff wereldwijd bekent voor de hoge kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Met de gedachtegang “voor kinderen is alleen het beste goede genoeg” worden voor de producten van Steiff alleen materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Ontdek het ruime assortiment in onze Steiff shop!


Onze bestsellers

Steiff Chubble Teddybeer, 25 cm
69,90 €
Top merken