Steiff Nelly de Beagle 18 cm bruin/wit

Steiff Nelly de Beagle 18 cm bruin/wit


Prijs
47,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A236380

Steiff Nelly de Beagle 18 cm bruin/wit
Steiff Nelly de Beagle 18 cm bruin/wit Nelly is de dame beagle van IRMA. In de modewereld is IRMA het alter ego van kunstenaar en auteur Jasmin Khezri en een uniek lifestyle karakter. Jasmin Khezri bezit zelf een Beagle dame die als inspiratiebron diende voor "Nelly de Beagle".

Details:
  • Gemaakt van zacht pluche
  • 18cm
  • Met synthetisch vulmateriaal
  • Met kunststofogen
  • Wasbaar tot 30°C.
  • Met vergulde knop in het oor

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Steiff

Steiff – bekend van het gele labeltje

De knop met het gele label in het oor van de knuffels is het kenmerk geworden van Steiff. Vandaag de dag is Steiff wereldwijd bekent voor de hoge kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Met de gedachtegang “voor kinderen is alleen het beste goede genoeg” worden voor de producten van Steiff alleen materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Ontdek het ruime assortiment in onze Steiff shop!


Onze bestsellers

Steiff Nelly de Beagle 18 cm bruin/wit
47,90 €
Top merken