Steiff Schaap Lola 22 cm creme

Steiff Schaap Lola 22 cm creme


Prijs 24,90 € Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A236290

Steiff Schaap Lola 22 cm creme
Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Iets die voor altijd als herinnering blijft? Dan is het schaap Lola uit de familie Soft Cuddly Friends de optimale vriend om mee te spelen, verhaaltjes te vertellen, knuffelen en slapen. De ogen en neus zijn liefdevol gestikt. Door de korrelzakjes in het achterwerk en de vier poten Kleine kinderhanden kunnen prima leren grijpen, voelen en tasten. Wat een plezier! De nieuwe vriend is knuffelzacht voor de babyzachte huid.

Details:
  • Gemaakt van zacht pluche
  • 22 cm
  • Met synthetisch vulmateriaal
  • Met kunststofogen
  • Wasbaar tot 30°C.
  • Met vergulde knop in het oor

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Steiff

Steiff – bekend van het gele labeltje

De knop met het gele label in het oor van de knuffels is het kenmerk geworden van Steiff. Vandaag de dag is Steiff wereldwijd bekent voor de hoge kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Met de gedachtegang “voor kinderen is alleen het beste goede genoeg” worden voor de producten van Steiff alleen materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Ontdek het ruime assortiment in onze Steiff shop!


Steiff Schaap Lola 22 cm creme
24,90 €
Top merken